Nyeste artikler
Se alle
Foto: Privat

Husker I ‘Paradise’-Nanna? Her er hun i dag

Der er sket en hel del, siden Nanna medvirkede i TV3-programmet.

Da ‘Paradise Hotel’ sæson 13 rullede over skærmen i foråret, var den blonde skønhed Nanna Juul Skovlund Knudsen blandt deltagerne. Hun tjekkede ind på hotellet helt fra starten, men måtte desværre forlade programmet kort inden finalen.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe snydt: Jeg har mistet hele min indkomst

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Tina Maria vender tilbage til skærmen

Sidenhen har Nanna lagt reality-karrieren på hylden. I efteråret sidste år var hun fire måneder i militæret som værnepligtig, og i øjeblikket har ‘Paradise’-baben hænderne fulde med uddannelse og arbejde:

– Jeg er i gang med at tage en personlig træneruddannelse og derudover arbejder jeg deltid på et bosted, og så bruger jeg rigtigt meget tid på Instagram, hvor jeg også har en del arbejde. Desuden er jeg ved at åbne min egen webshop, hvor jeg sælger træningsprogrammer, så jeg har rimelig travlt, forklarer Nanna, der til daglig bor i Aalborg.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Pardise’-hunk er blevet forlovet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Amalie, der har lidt svært ved forskellen på SAS og SARS

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe dropper kæresten efter løgn og svigt

Den tidligere paradiso er dog ikke helt afvisende overfor at medvirke i endnu et tv-program:

– Jeg tænker egentlig ikke så meget over min deltage i ‘Paradise’, da der ikke er så meget, som forbinder mig med den ny. Det var en oplevelse, og nu er jeg videre og laver noget andet. Jeg ønsker ikke at være med i noget lignende ‘Paradise’ igen, men jeg kunne godt finde på at medvirke i noget som ‘Robinson’. Det er dog ikke noget, jeg stræber efter, da jeg ikke helt ved, om jeg kunne finde på at være med. Jeg har det godt med det, jeg laver lige nu, forklarer Nanna, der ikke har nogen kæreste.

Nanna har tidligere nævnt, at hun overveje at blive socialpædagog, men som det ser ud nu, ønsker hun at satse på karrieren som personlig træner.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester – vi boller bare

SE BILLEDERNE: ‘Paradise’-hunk er blevet far

LÆS OGSÅ: Tidligere paradiso dømt for bedrageri

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.