Nyeste artikler
Se alle
Tyrolerfest på 'Paradise Hotel'. Foto: Janus Nielsen

Hvad skete der med Tobias og Sarah efter ‘Paradise’? Nu åbner Tobias op

Tobias og Sarah er officielt 'Paradise'-kærester og markerede det med en ceremoni på hotellet. Men hvad skete der, da de kom hjem?

Sarah og Tobias har for alvor markeret deres ‘Paradise’-kærlighed. Tobias ‘friede’ til Sarah under en middag foran alle de andre deltagere, og parret blev efterfølgende ‘viet’ i loungen af Jonas, som har været gæst på ‘Paradise’ før.

Men Tobias’ og Sarahs forhold stoppede, da de forlod hotellet – i modsætning til for eksempel Annas og Olivers, der fortsat er kærester den dag i dag. Men hvorfor? Realityportalen har spurgt Tobias, hvad der skete, da de vendte hjem til Danmark igen.

LÆS OGSÅ: Rasende Anna til Oliver: Du har løjet!

Var klar til at flytte til Aalborg

Selvom Sarah er bosat i København nu, boede hun i Aalborg både før og efter sin medvirken i ‘Paradise Hotel’. Og Tobias var så glad for hende, at han faktisk var klar til at tage springet.

– Jeg tog fra ‘Paradise Hotel’ med den forventning, at vi skulle fortsætte hjemme. Jeg overvejede endda at flytte til Aalborg.

LÆS OGSÅ: Paradiso er blevet single: I det mindste er lejligheden min

– Men tingene er bare så anderledes i Danmark. Man er så isoleret på hotellet, så alt ændrer sig, når man er hjemme igen.

Forholdet mellem de to bærer dog ikke præg af nogle negative følelser den dag i dag:

– Sarah er en skide dejlig person, slår Tobias fast og fortsætter:

– Det ændrede sig bare, da vi kom hjem.

LÆS OGSÅ: Vred ‘Forsidefruer’-Jackie: Jeg orker ikke jeres uacceptable og modbydelige beskeder!

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Nicklaes: Derfor havde jeg sex med Ditte før Amanda

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.