Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Janus Nielsen)

I dag er den store dag: Her fejrer Geggo og Cengiz brylluppet

'Familien fra Bryggen'-parret siger i dag ja til hinanden.

‘Familien fra Bryggen’-seerne har i den seneste tid fået lov til at følge med i forberedelserne til Geggo og Cengiz’ store dag, men parret har holdt tæt med, hvornår de skal giftes.

Nu står det dog klart, at det i dag er dagen, hvor parret siger ja til hinanden. HER&NU er til stede ved Kokkedal Slot i Nordsjælland, hvor Geggo og Cengiz skal fejre den store dag i flotte omgivelser blandt venner og familie.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz om bryllup: Folk vil tænke, at vi er de mærkeligste i hele verden

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor Princess Natascha gerne vil ligne Linse.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz tager drastisk beslutning om brylluppet

Geggos mor, Linse Kessler, er i øjeblikket på slottet, men hun ønsker ikke at udtale sig om brylluppet eller få taget et billede. Hun har dog tidligere fortalt Realityportalen, at seerne får lov til at se en del af brylluppet på skærmen.

Her på Kokkedal Slot i Nordsjælland skal den store fejring foregå. (Foto: Henrik R. Petersen)

– Seerne får lov til at se bryllup på skærmen i denne sæson. Hvor meget, der kommer med, ved dog ikke engang jeg selv. Men man kommer i hvert fald med, det har de sagt ja til. Men selvfølgelig kan alt ikke komme med, for der kommer også nogle gæster, som ikke har lyst til at blive filmet, har Linse afsløret over for Realityportalen.

Seerne må vente og se, hvor meget der kommer med. Men sikkert er det altså, at det hele foregår i denne weekend.

LÆS OGSÅ: Sjove Alba tvinger produktionen på overarbejde: Der må klippes en del fra

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.