Nyeste artikler
Se alle
Lilly og Tina Lund. (Foto: Henrik R. Petersen)

I Tina Lunds fodspor: Se datterens store talent

Tina Lunds datter, Lilly, har ligeledes interesse i heste, og hun er god til det.

Tina Lunds datter, Lilly, på tre år har et tydeligt naturtalent, når det kommer til heste. Ligesom Tina Lund selv voksede op med heste, så er Lilly det også, og efter alt at dømme på Tina Lunds Instagram, så kommer hun ikke til at have sin sport for sig selv.

Tina lægger jævnligt billeder og videoer ud af Lilly sammen med heste og ponyer, hvor man kan se datterens ro blandt de store dyr. En af de seneste videoer viser ikke kun en ro, men også et talent for balance på en hest.

– Hun er så dygtig, og hun elsker heste, fortæller Tina til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Tina: Jeg vil tilbage til Dubai nu!

Lilly ikke blot sidder på ponyen, hun står oprejst og uden at holde i sin mor. Hun har endda overskud til at vinke til fotografen, mens hun står på ponyens ryg.

Tina Lund er glad for, at datteren deler hendes interesse, og hun har lige fået et nyt føl, som måske skal blive Lillys første hest.

– Det er vigtigt, at de passer sammen. Jeg tror først hun skal ride lidt mere på en hest, som kan lære hende en masse. En hest som er uddannet. Men måske bliver det hendes hest, fortæller Tina.

LÆS OGSÅ: Geggo efter 3D-scanning: Lillesøster ligner Alba på næse og mund

Og Lilly er allerede godt i gang med at blive en dygtig rytter. I Dubai går hun til ridning, men det er ikke på en rideskole, som vi kender det i Danmark.

– Hun rider på prinsens pony i Dubai, da jeg er rigtig gode venner med dem. De har en lille pony i sammen stald, hvor jeg er. Hun rider tit med hans datter, fortæller Tina til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsens hårde barndom: Misbrugt af farfar

Om Lilly bliver et lige så stort talent inden for ridesporten som sin mor, må tiden vise, men noget tyder på, at hun er godt igang med at udvise talent for ridning.

– Det er for tidligt at sige, om Lilly bliver konkurrencerytter. Men min søn har talentet til det. Han gider bare ikke at ride så tit, griner Tina, hvis søn Louis på syv heller vil spille fodbold som sin far Allan Nielsen.

LÆS OGSÅ: Ditte Julie gør op med fordom: Deler ærligt billede

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Lilly ridning my sister cute pony. The best pony for kids 🥰❤️🙏🏻👌🏻

Et opslag delt af Tina Lund (@tinalund) den

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.