Nyeste artikler
Se alle
Nu er den første deltager i efterårets udgave af ‘Vild med dans’ blevet afsløret, og traditionen tro er det et stort navn, TV 2 hiver op af hatten som det første. Skuespillerinden Iben Hjejle, som er kendt fra især ‘Klovn’ og ‘Dicte’, har sagt ja til at være med i 14. sæson af programmet. Det […]

Iben Hjelje er med i ‘Vild med dans’

'Klovn'-skuespilleren har sagt ja til at deltage i 14. sæson af 'Vild med dans'.

Nu er den første deltager i efterårets udgave af ‘Vild med dans’ blevet afsløret, og traditionen tro er det et stort navn, TV 2 hiver op af hatten som det første. Skuespillerinden Iben Hjejle, som er kendt fra især ‘Klovn’ og ‘Dicte’, har sagt ja til at være med i 14. sæson af programmet. Det skriver TV 2.

Iben Hjejle blev sidste efterår sygemeldt med stress, men hun har netop raskmeldt sig og er altså ikke bleg for at kaste sig ud i nye udfordringer.

– Nu føler jeg mig klar. Jeg er et sted i mit liv, hvor jeg kan mærke, jeg er klar på prøve noget nyt, siger skuespilleren Iben Hjejle til TV 2 og fortsætter:

– Jeg har nået en alder, hvor jeg er blevet mere modig. Tidligere har jeg været mere optaget af, hvad der ville passe til mig udadtil.

Iben Hjejle elsker at danse, men hun er ikke den mest erfarne danser – slet ikke når det kommer til dans med regler, hun er nemlig vokset op med en meget fri fortolkning af dans helt uden disciplin. Derfor er hun meget spændt på, hvordan det skal gå, når hun pludselig skal stå overfor de hårde dommere, som ser alt, og seerne.

LÆS OGSÅ: Datoen er sat: Her vender ‘Rita’ tilbage

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse underholdningsprogrammer og kendisser.