Nyeste artikler
Se alle
Irina og Morten ved Zulu Awards 2020. Foto: Janus Nielsen

Irina Olsen: Det er hårdt at stå på sidelinjen og se på

Irinas mand er presset, da hans sommertour er aflyst.

Sommerens festivaler aflyses, og store forsamlinger forbydes til og med august. Sådan lød Mette Frederiksens ord i begyndelsen af denne måned, og det gik hårdt ud over Irina Olsens mand Morten ‘Faustix’ Olsen.

LÆS OGSÅ: Irina giver Kim Kardashian kamp til stregen

For med den udmelding måtte han som DJ og musikproducer se i øjnene, at han de næste måneder skal fortsætte med at savne det, han brænder allermest for, og at han altså ikke har nogle jobs i kalenderen.

Den ærgerlige situation ramte naturligvis også Irina.

LÆS OGSÅ: Irina og Morten afslører: Barn nummer to er ikke realistisk

– Da vi blev kærester, vidste jeg, hvor meget musik betyder for ham, og hvordan han i timevis kan sidde og være kreativ og bagefter levere hans arbejde med masser af energi til jer ude på festivaller og shows på klubberne, skrev hun efter regeringens udmelding i et opslag på sin Instgram-profil.

LÆS OGSÅ: IKKE SET I SOMMERDRØMME: Produktionsholdet måtte træde til

2021 bliver Faustix’s år

Hun gør det klart, at de selvfølgelig overholder alle regler, men at det er hårdt at stå på sidelinjen og se, hvor skuffet Morten blev, da han indså, at han nu ikke kan komme ud og optræde. Især, fordi hun ved, hvor mange forberedelser og hvor meget energi han har lagt i sommertouren.

Alligevel holder de hjemme hos Irina og Morten modet oppe og glæder sig til bedre tider på den anden side af forbud og coronavirus.

LÆS OGSÅ: Janni Ree åbner op: Sådan bliver det, når Karsten er væk

– It is, what it is, og vi må alle tilpasse os og glæde os til, at vi til næste år så giver den ekstra meget gas med Fausse, når han optræder. RIGHT? 2021 er hans år, skriver ‘The Olsens’-baben afslutningsvist.

Herunder kan du læse Irinas opslag på Instagram. 

 

View this post on Instagram

 

2015 throwback, hvor vi besøgte FARSTIX aka @faustix i hans daværende studie. Da vi blev kærester vidste jeg hvor meget musik betyder for ham, og hvordan han i timevis kan sidde og være kreativ og bagefter levere hans arbejde med masser af energi til jer ude på festivaller og shows på klubberne. Mettes ord var svære at høre for alle artister i dag. Vi gør selvfølgelig alle hvad der bliver bedt om… men det er hårdt at se på sidelinjen, hvor mange forberedelser og energi der var lagt i sommertouren, og Mortens ansigt, da han indså at han ikke kommer til at optræde. It is what it is og vi må alle tilpasse os og glæde os til, at vi til næste år så giver den extra meget gas med Fausse, når han optræder. RIGHT? 2021 er hans år 🙌🏻☺️💪🏻🔥

A post shared by IRINA OLSEN (@irinathediva) on

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.