Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

Irina ‘The Diva’: Hector og jeg er skabt for hinanden

Irina har lidt af angst i mange år, men med hjælp fra en helt særlig ven kan hun bedre styre det.

Den populære blogger og influencer Irina ‘The Diva’ Olsen har længe været meget åben omkring sin angst. Særligt i årene 2015, 2016 og 2017 oplevede hun en lang række angst- og panikanfald, som hun fortalte åbent og ærligt om på sin blog.

Irina har dog i en længere periode ikke været ligeså plaget af angstanfald som tidligere, og nu fortæller hun mere om, hvordan. I en spørgerunde på Instagram fortæller hun nemlig, at hunden Hector har haft en gavnlig effekt på Irinas mentale udfordringer.

LÆS OGSÅ: WOW: Sådan tjener Irina 500.000 kroner på én måned

– Hector hjælper rigtig meget på min angst. Jeg kan tydeligt mærke, hvor meget mere afslappet jeg er, og at min panik ikke opstår på samme måde, skriver Irina og fortsætter:

– Hector er min hunde-soulmate. Jeg er 100% sikker på, at vi er skabt for hinanden.

LÆS OGSÅ: Morten ‘Faustix’: Jeg er bange for at miste Irina

Gennem årene har Irina har nogle voldsomme oplevelser med sin angst. Blandt andet fik hun i 2017 et angstanfald på den røde løber, da hun ankom til det års Zulu Awards, og Irina mærkede i den grad angsten presse på, da hun og manden, Morten ‘Faustix’ Olsen havde indbrud i efteråret 2018.

LÆS OGSÅ: Irina taler ud om forholdet til sin far: Derfor har vi ingen kontakt

LÆS OGSÅ: Remee og Mathilde: Derfor holdt vi forholdet hemmeligt

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.