Nyeste artikler
Se alle
Asbjørn Nielsen til premierefest fpr 'Ex on the Beach'. (Foto: Janus Nielsen.)

Iskold Asbjørn jagter Robins dame: Nu siger han undskyld

Asbjørn gik benhårdt efter at stjæle Emma fra Robin. Først hjemme i Danmark har samvittigheden ramt ham.

Asbjørn sniger sig ind på farlig grund, da han forsøger at overtale Emma til at lave noget spændende sammen med ham og kysse lidt i krogene, som han kalder det. Det lykkes ham da også at lokke hende med i suiten, men her får Emma kolde fødder og dårlig samvittighed overfor Robin.

LÆS OGSÅ: WHAT! Skifter Nicklaes Amanda ud med Emma?

Lige der føler Asbjørn til gengæld ingen dårlig samvittighed overfor sin ‘Ex on the Beach’-bro.

– Ting sker i villaen, og jeg elsker jagten, så jeg fortryder bestemt ikke, at jeg gik efter Emma. Jagten er spændende, indtil man bliver afvist for good. Emma er lidt rundt omkring, og det er derfor, jeg stadig føler, at jeg har en chance og har svært ved at opgive jagten, på trods af at Robin er glad for hende, siger Asbjørn til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Fjender i programmet: I dag er de to reality-babes tætte veninder

Asbjørn undskylder

Det var derfor helt bevidst, at han forsøgte at stjæle Robins dame.

– Jeg vidste godt, jeg ville gå bag ryggen på Robin. Men som man også ser i programmet, så føler vi drenge lidt, at Robin tager patent på pigerne. Først Camilla og derefter Emma. Jeg var med i ‘Ex on the Beach’ for at hygge mig, og tyren spørger ikke om lov.

LÆS OGSÅ: Endelig afsløres krigeren på ‘Paradise Hotel’

Det gør naturligvis Robin vred og såret. Men i dag bærer han ikke nag overfor Asbjørn, der, på trods af at han ikke fortryder, efterfølgende har sagt undskyld til Robin.

– Robin og jeg er kun blevet bedre venner, siden vi boede i villaen. Jeg har sagt undskyld for, at jeg har snakket lidt dårligt om ham bag hans ryg, og vi er også begge to enige om, at det, der skete dengang, er fortid nu. Vi har begge lagt kontroverserne bag os, og vi har fået det pisse sjovt sammen, fortæller Asbjørn.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe går psykisk ned efter programmet er vist 

Undskyldningen er godtaget hos Robin, der synes, at han har set en anden side af Asbjørn, efter de er kommet hjem til Danmark. Blandt andet har Asbjørn givet udtryk for, at han håber, at episoden i Brasilien ikke vil ødelægge det forhold, de to ‘Ex on the Beach’-hunks har fået til hinanden efterfølgende.

– Men jeg er stadig forbavset over, at han kunne gå bag om ryggen på mig på den måde. Jeg tror bare, at han valgte at leve i nuet, da vi var i Brasilien, og at han derfor holdt fast i sit princip om at hygge sig og have det sjovt, siger Robin.

LÆS OGSÅ: IKKE VIST PÅ TV: Akavet sex på ‘Paradise’

Billet hos Emma

Asbjørn føler, at Emma var med til at skabe den konflikt, som opstod mellem ham og Robin.

– Jeg synes, det er rigtig nederen, at Emma fortæller det videre. Jeg føler lidt, hun bruger mig som lokkedue for at skabe splid mellem Robin og jeg. Hvis hun ikke vil kysse, kan hun jo bare sige nej. Så det bliver jeg lidt pissed over i villaen, siger Asbjørn i dag.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk afslører: Jeg udnyttede hende

Dog ændrer det ikke på, at han, som han selv beskriver det, har lagt billet ved Emma. Om den billet bliver indløst, kan Asbjørn ikke fortælle nærmere om.

– Emma og jeg snakker stadig sammen fra tid til anden, og vi har det rigtig godt, når vi ses, siger han.

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.