Nyeste artikler
Se alle
René var i fint selskab med 'Ex on the Beach'-meddeltageren Tessie, og ikke mindst Jill, som senere tjekker ind som eks (Foto: Henrik R. Petersen)

Iskold ‘EOTB’-Tessie om Renés forelskelse: Jeg føler ikke det samme

Desværre for René lægger Tessie ikke meget kærlighed i deres flirt.

Der er ingen tvivl om, at René og Tessie har et godt øje til hinanden i ‘Ex on the Beach’. Spørgsmålet er dog, om René lægger lidt mere i forholdet, end Tessie gør. Allerede nu har der i hvert fald været problemer med dem, blandt andet fordi Tessie kyssede med Mark, hvilket medførte, at René begyndte at græde.

Tessie slog efterfølgende fast overfor René, at hun ikke ville være et fast par, og at René ikke skulle lægge noget i deres putteri, men i aftnens afsnit gør hun ham bestemt forvirret, da hun pludselig går all in på at hygge og nusse i løbet af dagen – tilmed mens ingen af dem er fulde.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz tager stor beslutning om ‘Stjerne Boksning’

LÆS OGSÅ: Nyt reality-par afslører: Vi taler om børn

Flere af de andre deltager konfronterer derfor Tessie med, at hun leger lidt for meget med Renés følelser, hvis hun ikke er interesseret.

– Jeg kan jo godt lide at drille, og René har jeg på min lillefinger, og jeg synes, det er sjovt at provokere og give ham lyster hele tiden og så bakke ud igen, griner Tessie.

– Han er forelsket i dig, Tess, lyder det fra Mark.

– Han ved godt, jeg ikke føler det samme, slår Tessie fast.

LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Så vild var aftenens ‘EOTB’-fest

LÆS OGSÅ: WTF: ‘Ex on the Beach’-par er blevet gift

– Men det tror han altså, fordi I går og holder i hånd, fortsætter Mark.

– Jeg kan sagtens forstå, at René bliver glad for mig, fordi vi bruger så meget tid sammen. Vi putter, kysser, nusser og snakker meget sammen. René er pigeglad og han er rundt, og vi havde aftalt, at det kun var for sjov, vi var sammen, så det kom som en overraskelse, det Mark fortalte, afslutter Tessie.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Julie efter skænderiet med Tessie: Ingen kontakt i dag

Se klippet nedenfor, hvor Mark konfronterer Tessie, inden du kan se hele afsnittet i aften klokken 22.00 på Kanal4 og Dplay.

LÆS OGSÅ: ’Ex on the Beach’-babe håber på bolleven

LÆS OGSÅ: Cengiz og Geggo uenige om barn nummer to

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.