Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Janus Nielsen)

Iskold luft mellem Ditte og Amanda: Ditte stønnede ‘Nicklaes’ under sex

Trekantsdramaet fortsætter hjemme i Danmark. Ditte kan stadig ikke glemme Nicklaes, og nu har Amanda fået nok.

Den fjerde sæson af ‘Ex on the Beach’ er netop slut, og det lykkedes deltagerne, trods alle odds, at afslutte oplevelsen i Brasilien på god fod med hinanden. Selv Amanda og Ditte blev tættere og tættere gennem tiden i luksusvillaen, på trods af at de delte en fælles interesse: Amandas kæreste Nicklaes.

Da Ditte måtte forlade villaen i sin tid, skrev hun et rørende brev til Amanda og Nicklaes, som efterlod dem begge i tårer. De tre var blevet venner for livet, og intet kunne skille dem ad.

Men lykken varede ikke længe for ‘de tre musketerer’. Ditte dummede sig hjemme i Danmark, og nu er Amandas bæger flydt over.

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Luksusfælden’-eksperterne til Linette: Du skal i fængsel

Det fremgår af dagens afsnit af Dplay-serien ‘Efter Ex‘, hvor Ditte fortæller sin veninde og ‘Ex on the Beach’-meddeltager Camilla Thoby om episoden:

– Jeg var sammen med en fyr, og så havde vi sex, og så kom jeg til at stønne Nicklaes’ navn. Så fortæller jeg det til Amanda og Nicklaes og tænker, at det er meget sjovt. Men Amanda bliver så sur på mig og synes, at det er at være en dårlig veninde af mig, fortæller den blonde realitybabe, som i dag angrer sine handlinger.

– Jeg havde ikke troet, at hun ville tage det så tungt, og jeg har virkelig forsøgt at komme i kontakt med hende, men hun har skubbet mig af vejen og vil have plads, så det har hun fået, fortæller Ditte.

LÆS OGSÅ: ENDELIG! Türker åbner donut-butik i København

Camilla vil ikke vælge side

Camilla, som i villaen var tæt med begge piger, føler sig i dag klemt imellem de to realityveninder.

– Jeg synes, den er svær. Vi var en trekløver inde i villaen, og det vil jeg gerne have, at vi forbliver nu. Det er nederen at stå som en lus mellem to negle på dem, lyder det fra ‘Ex on the Beach’-stjernen, som dog erkender, at hun nok ikke selv havde reageret så voldsomt, som Amanda gjorde.

Se programmet af ‘Efter Ex‘ allerede nu på Dplay, hvor der sendes nye afsnit hver tirsdag kl 10.

LÆS OGSÅ: Reality-babe efter programmet: Mine nærmeste synes, det er synd for mig

LÆS OGSÅ: PÅSKEKÅRING: Her er årets tv-øjeblik 2020

 

 

 

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.