Nyeste artikler
Se alle
'Forsidefruer'-holdet. (Foto: Janus Nielsen)

Iskold luft mellem Gunnvør og flere af ‘Forsidefruerne’

Amalie er ikke den eneste, der ikke er fan af Gunnvør og mener, at hun er nedladende i sin attitude.

I denne sæson af ‘Forsidefruer’ har man kunnet se Gunnvør Amalie komme i klinch med hinanden flere gange, og de har haft svært ved at blive enige om, hvad der var op og ned. Men nu viser det sig, at Amalie ikke er den eneste, der mener, at Gunnvør er fordømmende og har et problem med hende.

LÆS OGSÅ: Gunnvør efter Olivers udtalelser om børnene: Jeg blev rigtig ked af det

I et halvt år har luften mellem den nye frue, Karina, og Gunnvør været iskold efter en episode, da de filmede under en rejse i november måned, hvor Gunnvør havde sine børn med. Her mener Karina, at Gunnvør talte grimt og nedladende til hende, lod resten af holde vente og ikke var der for den nye frue, mens Gunnvør mener, at Karina forsøgte at bestemme over hende og var grov foran hendes børn.

LÆS OGSÅ: Amalie har mødt en mand: Jeg er SÅ vild med ham

Artiklen fortsætter under klippet, hvor Gunnvør fortæller om sit brud fra Oliver Bjerrehuus.

LÆS OGSÅ: Gunnvør løfter sløret for nye projekter

Efter episoden, som man kan høre hver af de to fruers version af i klippet herunder, har luften mellem dem været så kold, at Karina har slettet Gunnvør på Facebook, og den reaktion mener Gunnvør er langt over stregen. Karina får dog ikke overraskende opbakning fra Amalie, som deler opfattelsen af Gunnvør.

Se klippet herunder, og se med i sæsonafslutningen af ‘Forsidefruer’ i aften kl. 21.00 på TV3.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Amalie Szigethy skal være med i nyt tv-program

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.