Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Janus Nielsen)

Jackie afslører: Så længe har jeg kendt min kæreste

Jackie og kæresten har kendt hinanden i mange år, men først da forsidefruens ægteskab gik i stykker, blev det romantisk mellem de to.

Tilbage i januar afslørede Jackie Navarro over for Realityportalen, at hun havde besluttet at blive skilt fra sin mand, Niels, som hun havde været gift med i syv og et halvt år. Kort efter kunne den forelskede ‘Forsidefrue’ afsløre, at hun havde genfundet kærligheden, for mens skilsmissen var ved at gå endeligt igennem, faldt hun pladask for 32-årige Rasmus Møller.

Det var langt fra kærlighed ved første blik på grund af Jackies ægteskab, men da de igen mødte hinanden, efter forsidefruen var blevet skilt, var der ingen vej tilbage.

– Jeg har mødt ham flere gange gennem nogle år, men jeg har jo været gift, så det har jo ikke kunnet fungere alligevel. Men så mødte jeg ham (efter skilsmissen, red.), og så tænkte jeg bare: “Hold da kæft. Hvad gør jeg nu?”. Men der var ikke noget at gøre, fortæller Jackie, der derfor gav efter for kærligheden.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise: Jeg fik skrevet Janni ud af min kontrakt

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Jackie: Derfor bliver vi ALDRIG venner igen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se det rørende klip, hvor Karsten Ree frier til Janni

LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på

LÆS OGSÅ: CHOK: Politiundersøgelse fik TV3 til at droppe ‘Paradise’-program

Fælles bekendtskaber

I flere år havde de været i periferien af hinandens liv, og gennem eksmanden havde Jackie faktisk fået Rasmus’ telefonnummer flere år tidligere.

– Jeg vidste slet ikke, at jeg havde haft hans telefonnummer. Så jeg har mødt ham gennem flere omgange – den første gang, da jeg var 18 år gammel. Men jeg har ikke mødt ham mere, end jeg har mødt alle mulige andre. Jeg har mødt mange andre mere, fordi han altid har holdt sig lidt udenfor.

– Men vi har fælles venner, og det er faktisk rigtig rart, for så skal de ikke skiftes ud, og man skal ikke til at have en masse nye bekendtskaber. Vi slipper for alt det med at sætte det hele sammen og finde ud af, hvem der skal først, og hvem man nu skal hænge ud med i den weekend. Det er meget rart, siger Jackie.

Du kan følge med i Jackies liv hver torsdag klokken 20:00, når TV3 sender et nyt afsnit af ‘Forsidefruer’.

LÆS OGSÅ: Derfor er Karsten Ree slet ikke med i den nye sæson af ‘Forsidefruer’

LÆS OGSÅ: Fie Laursen indrømmer: Jeg har købt mig til flere følgere

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.