Nyeste artikler
Se alle
Gunnvør og Jackie (Foto: Henrik Petersen)

Jackie om ‘Forsidefruer’-talkshowet: Det var dramatisk

Nu løfter Gunnvør og Jackie lidt af sløret for det talkshow, der bliver afslutningen på denne sæson 'Forsidefruer'.

Der er stadigvæk en del uger tilbage af femte sæson af ‘Forsidefruer’, men når programmet om en måneds tid har sæsonafslutning, afsluttes det hele med et talkshow, hvor de seks fruer får talt ud om højdepunkterne i denne sæson.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Forsidefruer’-babe er gravid

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Amalie Szigethy indrette børneværelse.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise taler ud om sextrang: Jeg kan ikke kende mig selv

Jakob Kjeldbjerg bliver tovholder for talkshowet, og selvom det endnu er hemmeligt, hvad der præcis kommer til at ske under showet, løftede Jackie og Gunnvør lidt af sløret i fredags, da de ankom til Danish Beauty Awards.

– Talkshowet gik godt, men det var også lidt dramatisk. Der var drama, og det var tæt på tårer og smækkede døre. Jeg synes dog også, at det var rart at få snakket ud om nogle ting. Man fik sagt nogle ting, man gerne ville ud med og tale igennem. Så det var godt at høre, hvordan folk egentlig har det, forklarede Jackie.

LÆS OGSÅ: CHOK: Amalie Szigethy dropper stor satsning

LÆS OGSÅ: Blev Sarah Louise mobbet ud af ‘Forsidefruer’?

– Og Jakob Kjeldbjerg var så dygtig til at være tovholder og vært. Han er sjov og dramatisk. Jeg tror, at talkshowet betyder, at vi nu har nye samtaleemner. Næste gang bliver det godt. Der er blevet bygget broer, så det er meget godt, fortsatte hun, hvorefter Gunnvør kom med sine oplevelser:

– Jeg synes, det var interessant med talkshowet. Det var noget andet, og det var fem stive timer, hvor det gik vildt for sig. Det er jo en anden måde, det her med at sidde seks mennesker sammen og konfrontere hinanden. Jeg var helt blæst, da jeg gik derfra og skulle da lige hjem og sunde mig nogle dage. Jakob Kjeldbjerg var da også en mundfuld at blive interviewet af. Jeg synes, at det var lidt meget mig, der stod for skud, forklarede hun.

Se næste afsnit ‘Forsidefruer’ torsdag klokken 21.00 på TV3.

LÆS OGSÅ: Karina er ny i ‘Forsidefruer’: Jeg er ikke Sarah Louise

Se klippet herunder, hvor Jackie fortæller om dengang, hun blev låst inde af en italiensk flirt:

LÆS OGSÅ: Janni: ‘Forsidefruer’ ville ikke eksistere uden drama

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.