Nyeste artikler
Se alle

Jakob Kjeldbjerg om ‘Divaer i junglen’: Det bliver hylende morsomt

Alt tyder på, at vi godt kan glæde os til den nye sæson 'Divaer i junglen', der har premiere i aften.

Når klokken i aften bliver 20.00 er det blevet tid til den spritnye sæson ‘Divaer i junglen’ på TV3.

Her kan seerne glæde sig til at opleve Frederik Fetterlein, ‘X Factor’-deltageren Sigmund Trondheim, paradisoen Boris Lausen, Nikita Klæstrup, Mariyah Samia fra ‘Besat af Bad Boys’, Nathalie Loglo fra ‘Love Island’, Philip May fra ‘Paradise Hotel’, Julie Lieberkind fra ‘Paradise Hotel’, Nynne Larsen fra ‘Dagens mand’, og Chanel Misic fra ‘Roomies’.

LÆS OGSÅ: Kærligheden brast: Boris Laursen er single igen

VILDT TVIST: Sådan bliver ny ‘Divaer i junglen’-sæson

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre den første ‘Divaer i junglen’-vinder, Irina Olsen, fortælle om sin angst.

LÆS OGSÅ: Nu rejser Rikke: Store ændringer i ny sæson ‘Paradise’

Det tyder derfor på at blive en knaldgod sæson, hvilket den populære vært på programmet, Jakob Kjeldbjerg, kun kan bakke op omkring:

– Overskriften til den her sæson er, at det er hylende, hamrende morsomt. Det, vi bad divaerne om, og det, vi bad hinanden om, var at lave en sjov sæson. Og det skal jeg love for, at det er blevet. Det er jo ti kæmpe personligheder, og så divaerne over dem alle, som sidder her (Jakob selv red.), som laver sjov og ballade ude i junglen. De kan grine af sig selv, og de kan grine af hinanden, og de kan grine med og ad mig. Så de er også rigtig dygtige, udover at være sjove, fortæller Jakob til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Sigmund er med i ‘Divaer i junglen’: Jeg er den største diva af dem alle

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er årets første ‘Paradise’-par

– En af de store forskelle fra sidste sæson, som jo var en gigantisk succes, er, at den var præget af nogle personligheder og konflikter mellem dem, hvor der også var nogle barske konfrontationer. Vi har også drama i år, men ikke på det niveau, der er det mere sjov og ballade med et glimt i øjet, og det klæder faktisk programmet, synes jeg. Det er lidt mere løssluppent denne gang. I år bliver det sjovere end nogensinde før. Det er takket være de her divaer, de er simpelthen så morsomme og kan grine af sig selv. Så er der mange i dag, der ikke kan. Hvis der er noget, de her divaer ikke er, så er det perfekte ude i den her jungle, og de griner selv af det. Det er fantastisk, fortsætter han.

Se hele interviewet med Jakob øverst i artiklen, hvor han også fortæller, hvorfor han selv er den største diva af dem alle.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen flytter sammen med ny kæreste: Indretter børneværelse

Se ‘Divaer i junglen’ i aften klokken 20.00 på TV3 og Viaplay.

I klippet herunder kan du se, hvordan man IKKE scorer Mariyah

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.