Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Henrik R. Petersen)

Jamie raser: ‘Ex on the Beach’ er et skodprogram

Jamie føler sig snydt af produktionen, og så er han slet ikke tilfreds med programmet.

I tirsdagens afsnit af ‘Ex on the Beach’ indtog Jamie Eschen, som er kendt fra ‘Love Island’, programmet, men det blev ikke til lang tid i luksusvillaen for Jamie, som allerede to afsnit efter måtte pakke sin kuffert igen og forlade programmet.

LÆS OGSÅ: ‘EOTB’-par afslører familieforøgelse: Det kom ret pludseligt

Og hvis Jamie ser overrasket ud over tablettens besked om, at hans eventyr er slut, så er det ikke uden grund.

– Jeg synes ærlig talt, det var spild af tid, de (produktionen, red.) skriver til mig, inden at jeg rejser, at jeg skulle være der til luk, og jeg stressede rundt, inden jeg skulle afsted for at nå alle de ting, de bad om, og havde jeg vidst, jeg kun skulle være der så kort tid, så havde jeg aldrig sagt ja, og så synes ærlig talt, at det er et skod program, og det var den kedeligste sæson overhovedet, og castet er det mærkeligste, jeg har set, fastslår Jamie og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Fie Laursen taler ud om brud: Han truede mig

– Der sker ikke nok i denne her sæson, jeg kommer ind til, hvor alle er i par, så det var pisse kedeligt. De folk som er med, er bare ikke tv folk, og jeg har snakket med flere om det, som synes det samme som mig.

Han sagde efterfølgende til produktionen, at de havde spildt hans tid, men ifølge ham så snakkede de bare udenom. Jamie understreger, at han skulle være i villaen i i hvert fald to uger, hvis han skulle være med igen, ellers ville han ikke deltage i programmet. Denne gang blev det til to dage, hvilket altså ikke er nok til at lokke realityfyren væk fra Danmark.

LÆS OGSÅ: Jamie afslører: Min kæreste var ikke fan af mig i ‘Love Island’

Efter sin hjemkomst har Jamie dog også fundet kærligheden, så lige nu ser det ud som om, hans ‘Ex on the Beach’-karriere er slut.

Realityportalen har forsøgt at få en kommentar fra Discovery, som står bag programmet, men de har ikke vendt tilbage på vores henvendelser.

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard afslører: Derfor er jeg med i ‘Ex on the Beach’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.