Nyeste artikler
Se alle
Forsidefruerne 2018, TV3 Janni Ree

Janni afslører: Sådan er mit forhold til de andre ‘Forsidefruer’

Janni Ree har en ganske fint forhold til de andre 'Forsidefruer' - eller de fleste af dem i hvert fald.

Der er ingen tvivl om, at bølgerne til tider går højt, når Janni Ree, Amalie Szigethy, Sarah Louise Christiansen, Jackie Navarro, Gunnvør Dalsgaard og Tina Lund tørner frem på skærmen i ‘Forsidefruer’ på TV3.

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

Fruerne er snart tilbage med en sæson fire, og på trods af, at der til tider hersker drama og intriger, så har Janni det faktisk ganske udmærket med de andre kvinder – i hvert fald de fleste af dem.

– Jeg synes, at jeg har det rigtig fint forhold til alle pigerne. Der er jo kun lige Sarah Louise. Selvfølgelig har man haft noget fnidder med nogen, men det er jo ikke mere, end at man lige har kunnet løse det. Så taler man om det efterfølgende, og så er det dét, siger hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Linse: Sådan går det med kærligheden

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se det rørende klip, hvor Karsten Ree frier til Janni

– Med Sarah Louise er det lidt anerledes. Vi har jo fået en tur alle sammen og været igennem skærsilden. Jeg ved godt, at hun har udtalt til Ekstra Bladet, at hun ikke er vant til at omgås med sådan nogen som Amalie og jeg, og det er jo sjovt nok, at hun peger fingre af os alle sammen, men man ligger som man har redt. Der må være et grund til, at så mange har et problem. Hun skulle måske kigge lidt indad, og så behøver jeg vist ikke sige mere om den sag.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Nu vender Linse tilbage til skærmen

Særlig én af de andre fruer, er Janni kommet ganske tæt på i løbet af arbejdet med ‘Forsidefruer’.

– Jeg synes hele tiden, at jeg har været tæt med Amalie. Jeg synes, at hun er ærlig, og jeg synes, at hun er ligetil. Jeg kan godt lide Amalie for den, hun er. Tingene er bramfri i stedet for, at man spiller et spil og spiller perfekt og spiller noget, man ikke er. Nogle vil gerne vise nogle sider af sig selv kun for det perfekte, og så krakelerer glansbilledet når ens sande jeg kommer frem, siger Janni.

I øjeblikket kan man følge, hvordan de seks kvinder håndterer sig selv og hinanden i den fjerde sæson af ‘Forsidefruer, som sendes hver torsdag kl. 20.00 på TV3.

LÆS OGSÅ: SKAM-stjerne holder ferie med kæreste i Danmark

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Jackie forklarer: Derfor er vi flyttet tilbage til Danmark

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.