Nyeste artikler
Se alle
Forsidefruerne 2018, TV3 Janni Ree

Janni om ‘Forsidefruer’: Man er bange

Der er én ting, der kan gøre Janni Ree ret nervøs.

Janni Ree, Amalie Szigethy, Sarah Louise Christiansen, Jackie Navarro, Gunnvør Dalsgaard og Tina Lund er tilbage, når kalenderen skriver 30. august. ‘Forsidefruer’ er nemlig atter at finde på skærmen med en fjerde sæson, og seerne kan sagtens begynde at glæde sig til meget mere sjov, spas, drama og intriger mellem de seks fruer.

LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på

Og netop drama og intriger er noget af dét, der giver anledning til bekymring. I hvert fald hos Janni, der afslører over for Realityportalen, at ingen af fruerne får lov at se programmet, før seerne får lov at se det.

– Jeg ser det selv, fordi jeg er nødt til at se det. Vi aner ikke, hvordan de klipper det sammen. Vi aner ingenting, så man går altid rundt og frygter lidt, om man bliver taget med bukserne nede. Det er jo ikke altid, at man kan huske, hvad der sket og hvad man har sagt. Man sidder altid parat, og det er lidt angstprovokerende, siger Janni og fortsætter:

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se det rørende klip, hvor Karsten Ree frier til Janni

– Man er bare bange. Man tænker: Åh nej, ikke? I sidste sæson anede vi ikke, hvad der blev serveret. Det var også derfor, at jeg var målløs i sidste afsnit, fortæller Janni.

LÆS OGSÅ: Lykkelig Janni Ree: Sådan gik min datters bryllup

I sidste afsnit af forrige sæson gik bølgerne for alvor højt mellem Janni og Sarah Louise, og Janni har tidligere fortalt, at det var meget værre bagom kameraet, og at hun følte, at rigtig meget var klippet fra. Og dét får fruerne altså først at se, når programmet bliver sendt.

– Vi får lov at se de små trailere, og ellers ser vi med, når seerne ser programmet, fortæller Janni.

Forsidefruer er tilbage på TV3 torsdag den 30. august.

LÆS OGSÅ: Efter beskyldninger om overgreb: Frederik melder Fie til politiet

LÆS OGSÅ: Skuffet ‘Paradise’-Trine: Jeg vil aldrig glemme det

LÆS OGSÅ: Nadia Shila i stort skænderi med sin mor: Jeg tilgiver hende ikke!

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.