Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Lars E. Andreasen)

Janni og Karsten: Det bliver vores livs rejse

Janni Ree og Karsten Ree har oplavet meget sammen, men deres planlagte nytårstur er deres ultimative drøm og bliver ifølge parret deres livs rejse.

Janni Ree og Karsten Ree har ikke stresset over julegaveindkøb og vinterkulde i den seneste tid, men har i stedet tankerne på, hvad de får behov for i bagagen, når de den 28. december drager afsted på deres livs rejse.

– Vi har begge to altid drømt om at komme til Inkariget i Peru. Vi skal ned og se de gamle indianere, og så skal vi til Titicaca Søen og Cuscu – vi har arrangeret en guidet tur rundt, så der bliver sørget for os, og så vi er sikker på at se alt det, vi har drømt om længe, fortæller Janni til Realityportalen.

LÆS OGÅ: Nu er beslutningen taget: Dropper Janni ‘Forsidefruer’?

Janni fortæller ydermere, at de for første gang skal på en rigtig luksustur, og at det kun er hende og Karsten, der skal med på rejsen.

– Det bliver dejligt, for normalt rejser vi med mange mennesker, og der er faktisk rart, at det kun er ham og jeg, der skal opleve de her ting sammen. Jeg fylder jo 50 til næste år, og Karsten fylder 75, så han sagde “så pyt da skat, nu tager vi vores livs rejse”, så Karsten har flottet sig.

– Vi glæder os som to små børn, for vi er jo altid i Caribien og Afrika, og vi er altid de samme steder, så det bliver dejligt at se noget helt andet.

DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Derfor blev Janni og Amalie uvenner

Valget falt på Peru, fordi både Karsten og Janni altid har haft interessen for sådan noget med indianere, forklarer Janni.

– Vi kan godt lide det folkefærd og synes det er spændende. Og så var jeg også i Quito med ‘Divaer i junglen’ for nogle år siden, og det er et spændende land. De siger jo også, at Inkariget bliver lukket ned for turisme, så vi skal jo se det nu.

LÆS OGSÅ: WTH: Janni Ree afslører: Vi beundrer hinandens afføring

Parret efterlever Karstens motto

Til trods for, at Karsten i programmerne ‘Forsidefruer’ er kendt for at være sparsommelig med sine penge, så mener han, at det er vigtigt at nå så mange oplevelser som muligt i livet.

– Karsten siger altid “vi skal nå og opleve en masse, inden vi skal ud på de evige jagtmarker”, fortæller Janni grinende og tilføjer:

– Det siger han altid.

– Det har været vores begges drøm, og vi har talt meget om det, så nu gør vi drømmen til virkelighed.

LÆS OGSÅ: Dansk realitypar er gået fra hinanden: Vi taler ikke længere sammen

Janni og Carsten rejser den 28. december og skal fejre nytår i Peru, men inden da skulle julen holdes som traditionen tro sammen med hele familien Ree, hvor alle danske traditioner er indført. Karsten har dog indført lidt ekstra.

– Karsten kan godt lide at få risengrød til at starte med. Det er hans tradition, som han har fulgt i mange år. Derefter spiser han det hele, og han får som altid så ondt i maven.

Der bliver ifølge Janni ingen tv-hold i ryggen på ægteparrets tur til Peru, så seere af ‘Forsidefruer’ vil desværre ikke kunne få et indblik i parrets oplevelse i programmerne, men mon ikke Janni får tid til et opslag eller to på Instagram og Facebook?

LÆS OGSÅ: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne: Stresset og udkørt

 

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.