Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Malene Porup)

Janni Ree afslører: Det værste ved ‘Forsidefruer’ er…

Der er både gode, men også dårlige ting ved at medvirke i 'Forsidefruer'.

Janni Ree er aktuel i ‘Forsidefruer’ på TV3, og det er bestemt ikke drama, der mangler i den nye sæson af det populære program.

LÆS OGSÅ: Chokerede forsidefruer kørte galt på ferien

Både i, men også uden for skærmen, har de seks damer været gode til at stikke til hinanden. Og det er nok dét, der er det værste ved at medvirke.

– Det værste er, når man skal forholde sig til et eller andet dårligt, der er sagt. Én har lavet ballade eller sagt noget ondskabsfuldt. Folk bliver jo kede af det – selvfølgelig gør man det. Det er der jo nogen, der glemmer, sagde Janni Ree, da Realityportalen.dk besøgte hende i hjemmet i Vedbæk.

LÆS OGSÅ: Enighed i ‘Forsidefruer’: Alt er drama med Sarah Louise

‘Forsidefruen’ understreger, at man skal kunne tåle, at der bliver givet igen, hvis man har været ude med en spydig kommentar.

– Der er jo nogen, der glemmer, at hvis de får lukket et eller andet ud, så sidder der faktisk folk, som bliver sårede. Og når man så får tilbage, så skal man jo også kunne tåle det. Det gælder begge veje. Man skal vide, at når man peger fingre, så er der altid fingre, der peger tilbage. Det kommer altid tilbage som en boomerang, understreger Janni.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise: TV3 skærer meget drama fra i ‘Forsidefruer’

Det bedste ved at være med

Det er dog ikke kun negativt. Der er helt sikkert også mange positive ting ved at medvirke i ‘Forsidefruer’.

– Det bedste er vores rejser, og da vi var på Næsbyholm slot, hvor det også stak lidt af. Vi får lidt at drikke, og vi er gode til at få en lille en og have det sjovt. Vi formår også at more os. Vi sidder jo ikke bare og stikker til hinanden, så der har været en masse sjove episoder, siger Janni.

Du kan se sæson to af ‘Forsidefruer’ hver torsdag klokken 21.00 på TV3.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise er skuffet over de andre ‘Forsidefruer’

LÆS OGSÅ: Kold luft mellem Tina Lund og Sarah Louise fra ‘Forsidefruer’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.