Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Janus Nielsen)

Janni Ree om de andre divaer: De er anderledes typer

Janni Ree afslører, at hun blev taget lidt med bukserne nede, da det gik op for hende, hvem hun skulle lave 'Divaer i junglen' med.

Vi kender hende fra ‘Forsidefruer’, hvor hun drikker champagne og fester med Sarah Louise, Gunnvør, Amalie Szigethy, Tina Lund og Jackie Navarro. Fra den 2. april skal vi se hende i en lidt anden rolle, for Janni Ree er nemlig med i en nye sæson af ‘Divaer i junglen’ på TV3.

– Jeg blev lokket. Jeg troede, vi skulle optage ‘Forsidefruer’ længere ud i fremtiden, men så blev jeg lokket ind i det her. Så tænkte jeg, at jeg kunne rykke mine grænser og se, om jeg kunne overleve i en jungle, og det kunne jeg sagtens, fortæller Janni.

LÆS OGSÅ: Janni Ree afslører: Sådan er mit forhold til de andre ‘Forsidefruer’

Der var dog én lille ting, der overraskede Janni Ree, og det var de andre divaer.

– Jeg blev taget lidt med bukserne nede, når man tænker på castet. Det er jo ikke typer, jeg normalt vil lave tv med, og man spiller ikke bolden op ad hinanden som jeg er vant til. Det er mere taktik som i ‘Paradise Hotel’, og hvis jeg havde ville være med i det, havde jeg nok tilmeldt mig i tidernes morgen. Det er anderledes tv og anderledes typer, end hvad jeg er vant til, siger Janni.

LÆS OGSÅ: Troede du, Fie og Carolines bitchfight var slut? Tro om igen!

Der er flere årsager til, at Janni måske ikke har haft det helt nemt med de andre divaer fra ‘Divaer i junglen’.

– Det har ikke været et problem, at det er yngre end mig. Det er mere måden, man tænker på; de ting, man siger. Jeg kan gå rigtig langt, men jeg kan også godt slå fra mig. Det får man at se, siger Janni Ree gådefuldt.

Divaer i junglen har premiere den 2. april klokken 20.00 på TV3. 

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Caroline: Derfor fortryder jeg ikke onani på tv

LÆS OGSÅ: Janni Ree afslører: Det værste ved ‘Forsidefruer’ er…

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.