Nyeste artikler
Se alle
Janni og hendes gæster blev fragtet til efterfest på natklubben Lucifer i store pink limousiner (Foto: Klaus Bo Christensen)

Janni Ree og veninderne transporteres i pink limousine: Vi er jo barbier

Janni og gæsterne blev hentet af farvestrålende limousiner efter middagen i Vedbæklund.

Hun bor i Whiskybæltet, hvor farvestrålende limousiner ikke anses som passende. Men det blæste Janni Ree på, da hun lørdag den 7. marts holdt sin 50 års fødselsdag for 15 veninder hjemme i privaten på Strandvejen, hvor hun og Karsten Ree bor i en overdådig bolig med udsigt til Øresund.

LÆS OGSÅ: Janni holdt fest uden de øvrige ‘Forsidefruer’: Derfor var kun Amalie med

Da selskabet var færdig med at fejre Janni derhjemme og i stedet skulle ind til natklubben Lucifer, blev de hentet af to gigantiske limousiner, der begge var meget iøjnefaldende – dels på grund af længden og dels på grund af den pink farve.

Janni og hendes gæster blev fragtet til efterfest på natklubben Lucifer i store pink limousiner (Foto: Klaus Bo Christensen)

– Det var limousiner fra Dansk Limousine Service. De er de eneste, der har de pink barbielimoer, og vi er jo nogle barbiepiger. Jeg synes bare, det er sjovt, siger Janni Ree til Realityportalen om valget af de spøjse køretøjer, der fik forbipasserende til at dreje nakken af led for at se, hvem det var, der var inde i bilerne.

LÆS OGSÅ: Stort interview: Janni ser tilbage på sine 50 år

Først havde de 16 kvinder spist en lækker middag hjemme hos Janni. Forretten bestod af parmaskinke og gedeost bagt med akaciehonning anrettet på sprød salat tilsmagt med balsamico. Hovedretten var oksemørbrad med kartoffelpuré, hjertesalat, pinjekerner og cherrytomat, mens desserten var chokoladefondant med vanilleis og nøddeknas.

Tina Vilbrand fra ‘Robinson’ og ‘MasterChef’ stod i køkkenet og sørgede for den lækre mad (Foto: Klaus Bo Christensen)

– Det var dejlig mad, siger Janni til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: ‘Forsidefruer’-Jackie fejrer datterens dåbsfest

Efter middagen og hygge derhjemme tog selskabet i skrigende pink stil videre til Lucifer, hvor der blev bestilt store mængder alkohol.

– Min ene veninde måtte vi sende hjem, og jeg tror, folk var trætte der. Vi fik en tre-liters vodka, men ingen kunne drikke. Det var stille og roligt, fortæller Janni.

Festen fortsatte på natklubben Lucifer (Foto: Klaus Bo Christensen)

Blandt veninderne var den tidligere mavedanser Louise Frevert, som underviste Janni i mavedans i tidernes morgen, ligesom Jason Watts kone, Majbrit, var med til festen.

– Alle kunne lide hinanden, og alle havde en fest. Alle har bare rost hinanden, fortæller Janni om det blandede selskab.

LÆS OGSÅ: STORT GALLERI: Så vild var Jannis 50 års

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.