Nyeste artikler
Se alle
Foto: Michael Stub

Jannis milliongave: Michala fik økonomisk håndsrækning

Janni Spies var gavmild, da hun solgte sit hus til datteren.

Janni Spies gav sin datter, Michala Kjær, en gave af de helt store, da hun for nogle år solgte hende et hus. Janni købte i januar 2012 et hus i Hellerup, som Michala med det samme flyttede ind i. Dengang gav Janni 7,9 millioner kroner for herligheden i det pæne kvarter, men da Michala i november købte huset af sin mor, var det til en kraftigt nedsat pris.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING! Zobel-brødre køber vilde luksuslejligheder: Mor flytter ind

Michala gav nemlig kun 6.375.000 kroner for huset, hun på det tidspunkt havde boet i i fem et halvt år. Dermed forærede Janni sin datter mindst 1.525.000 kroner i gave. Med udviklingen på det københavnske boligmarkedet er prisen i dag væsentligt højere.

Når det kan lade sig gøre, skyldes det en regel om, at forældre kan sælge boliger til deres børn med et tab på 15 procent i forhold til den offentlige vurdering, der ofte er lavere end den faktiske pris på markedet.

Ifølge forlydender er Michala dog på vej væk fra huset. Hun skulle angiveligt have købt et 387 kvadratmeter stort hus i Hvidovre til 10,1 millioner kroner sammen med sin tilkommende, Patrick Brylov. Michala ejer angiveligt 90 procent af det nye hus, mens Patrick ejer de resterende ti.

LÆS OGSÅ: Christian Kjærs hustru taler ud: Jeg frygter for hans liv

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.