Nyeste artikler
Se alle
Sara og Jeppe (Foto: Janus Nielsen)

Jeppe: Derfor er det anderledes med mig og Sara

Tidligere syntes Jeppe, at det lød tåbeligt at være 'Ex on the Beach'-kærester, men nu har han tilsyneladende ændret mening.

I aftenens afsnit af ‘Ex on the Beach’ var der stor jubel, da Jeppe spurgte Sara, om de skulle være ‘Ex on the Beach’-kærester. For et par uger siden, da Fie og Frederik brugte samme ord om deres forhold, var Jeppe ikke specielt begejstret, men han understreger, at der ikke er tale om en kovending fra hans side.

LÆS OGSÅ: Mark om ‘Ex on the Beach’-deltagelse: Monique truede mig med Statsforvaltningen

– De blev kærester bogstavelig talt efter to dage. For mig er det underligt. Men Fie er ser glad ud i dag, og det jo det vigtigste. Det var mere hastigheden end konceptet, jeg har intet problem med, at folk bliver kærester. Men har jo aldrig haft en kæreste, så for mig var det helt vildt efter så kort tid, fastslår Jeppe og forklarer, hvorfor han blev lun på Sara.

-Vi snakkede om nogle private ting derinde, hvor hun bare forstod mig. Hun er utrolig klog. Jeg faldt først for hendes fantastiske udseende. Og så begynde jeg at spejle mig i hende, altså vi mindede meget om hinanden, og vi ser meget ens på tingene. Og så griner vi altid sammen, der ikke så meget pis. Vi hygger os helt vildt.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen har fået særlig ‘Ex on the Beach’-kontrakt: Denne eks må ikke komme ind

LÆS OGSÅ: Geggo scorer rolle i stor film

Jeppe synes Saras reaktion med at fortælle det til alle i villaen var sjov. Da vi mødte parret til forpremieren datede de stadig, men de var ikke blevet rigtige kærester, om det har ændret sig, er svært at blive klogere på.

– Ingen ved det, men mange snakker om det, lyder det kryptiske svar fra Jeppe, som ikke vil svare på spørgsmålet om, hvorvidt ham og Sara er kærester.

Til gengæld vil han gerne afsløre, at spændingen langt fra er slut, selvom de nu er blevet ‘Ex on the Beach’-kærester, så der er god grund til at se med i afsnittet i morgen.

LÆS OGSÅ: Ny sæson ‘Ex on the Beach’: Sådan foregår det bag kameraerne

LÆS OGSÅ: Landmand-Troels åbner op: Derfor er jeg med i ‘Ex on the Beach’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.