Nyeste artikler
Se alle
Jeppe Bjerregaard, 23 (Foto: Lykke Buhl)

Jeppe forlod sin store kærlighed for ‘Ex on the Beach’

Hjemme i Danmark venter en ganske særlig dame, som Jeppe i sin tid reddede fra den visse død.

23-årige Jeppe er en af de nye fyre i ‘Ex on the Beach’ denne sæson. Men faktisk venter hans helt store kærlighed på ham hjemme i hans lejlighed i Danmark.

– Jeg har verdens sødeste kat! Hun hedder Molly, og jeg har haft hende siden oktober 2016. Vi har haft vores op- og nedture. Hun kan godt være super irriterende, men hun er bare verdens sødeste kat, lyder de rosende ord fra Jeppe.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par skal være forældre: Det var ikke planlagt

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor ‘Mig og min mor’-Mia vil adoptere en kat

LÆS OGSÅ: Amalies mor afslører: Derfor har jeg holdt en pause fra tv

Reddet fra døden

Jeppe er stadig svært begejstret for sin pelsede madame, som han i sin tid reddede fra den visse død.

– Det startede med et Facebook-opslag, nogen der skulle af med en kat. Og der var faktisk ikke nogen, der kunne tage hende, og hvis der ikke var nogen, der tog hende, så kom hun til dyrelægen og blev aflivet. Og så skrev jeg med det samme: ”Jeg kommer og henter hende med det samme!”, fortæller Jeppe om, hvad der skulle blive starten på et kærligt venskab.

LÆS OGSÅ: Vildt twist i ‘Ex on the beach’-drama: Utro med ‘Paradise’-hunk

Men det var ikke helt problemfrit at få Molly med hjem.

– Jeg boede et sted, hvor jeg faktisk ikke måtte have dyr, så jeg skulle lave sådan en sneaky-peaky-leg for at få hende med ind. Og så bondede vi bare, forklarer Jeppe, der har taget sig godt af Molly lige siden.

Mens han fester i ‘Ex on the Beach’-villaen har han da også sørget for pasning af indekatten Molly. Det er nemlig Jeppes roomie, der har fået ansvaret for højtelskede Molly så længe, så hun stadig kan boltre sig i sine vante omgivelser.

Her kan du møde alle de deltagere, du kan glæde dig til at følge med i på skærmen, når ‘Ex on the Beach’ har premiere søndag den 1. september.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen kritiserer ‘Ex on the Beach’-deltager: Det er langt ude

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-hunk har fået lavet botox

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.