Nyeste artikler
Se alle

Jessica og kæresten på sexmesse: Her går vores grænse

'Mig og min mor'-deltageren havde taget kæresten med til sexmesse.

Sexmessen Erotic World blev i går sparket i gang i Valby Hallen. Her var en lang række personer mødt op for at besøge de forskellige stande og oplevelser, som sexmessen i denne weekend byder på.

En af de personer var ‘Mig og min mor’-deltageren Jessica Priscilla, der havde fået to fribilletter til messen og derfor havde taget sin kæreste, Nicklas, med for at nyde et par hyggelige timer.

– Vi syntes, at det kunne være sjovt at komme herude sammen som par. Det er sådan set derfor, vi er havnet herude. Vi skal kun være her i dag. Vi skulle lige se, hvad det var, og så skulle vi købe nogle ting, fortalte Jessica til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-stjerne jubler: Jeg er gravid

Over grænsen

Parret havde haft en god oplevelse indtil videre, da vi fangede dem. Men rundt omkring på sexmessen havde de alligevel oplevet nogle ting, der gik lidt over deres egne grænser.

– Der er nogle forskellige S/M-ting, og det er ikke lige mig. Det går over mine grænser, lyder det fra Jessica

– Min grænse går ved mandestrip, men det er nok klart, griner Nicklas, der heller ikke selv havde haft lyst til at smide tøjet på scenen.

I videoen over artiklen kan du se hele vores interview med parret, hvor du blandt andet kan finde ud af, hvad de har købt på sexmessen, og hvordan det går med at bo sammen.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Glennie scorer gevinst hos Mor Jette

LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-Jessica flytter sammen med kæresten

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.