Nyeste artikler
Se alle
Foto: Niels Henrik Dam

Joachim i ny rolle: I praktik som nyhedsoplæser

Prins Joachim overraskede alle, der lyttede til nyhederne på P4 Sjælland for kort tid siden.

Der ventede lytterne af P4 Sjælland noget af en overraskelse, da de i dag klokken 15.30 tunede ind på nyhederne fra deres lokalområde. I stedet for den sædvanlige nyhedsoplæser var det nemlig prins Joachim, der tog sig af de tre minutters nyhedsoplæsning.

Det skete i forbindelse med optagelserne til en dokumentar, som han er ved at lave for Nordisk Film. Kort fortalte radiostationen forud for udsendelsen, at de i dag havde en særlig praktikant i studiet, og kort efter var det Joachims stemme, der tonede frem i radioen.

LÆS OGSÅ: Prins Joachim om flytningen til Paris: Sådan reagerede Dronningen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre dronning Margrethe fortælle om Kongehusets specielle forhold til Livgarden.

LÆS OGSÅ: Trods kanonløn på 308.000 om måneden: Joachim må til lommerne

Her læste han kort op om blandt andet den faste forbindelse over Fehmern, Odsherreds kommunes dårlige økonomi og til sidst vejret. Bagefter fortalte han kort om sin oplevelse med rollen som oplæser af nyhederne.

– Det er meget specielt, for det at holde en tale er jeg helt og aldeles vant til. Men der er noget over at stå og formidle en nyhed til en masse lyttere. Der ligger et ansvar. Det skal leveres sobert og værdigt og stå til troende, sagde han efterfølgende.

Han takkede for tilliden til at lukke ham ind i studiet, hvor han kort fortalte om den serie, han er ved at optage.

– Historie har altid haft min passion. Hvad kommer vi af og uden at kende baggrunden for, hvor man kommer fra, har man ingen pejlemærker til, hvor man vil hen. Og det er den del, der interesserer mig. Jeg vil gerne formidle den. Historie er en passion for mig og jeg har prøvet det i mikrobidder, fortalte han om sin nye rolle som tv-formidler.

LÆS OGSÅ: Nikolai afslører hidtil ukendte sider: Jeg be’r til Gud

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.