Nyeste artikler
Se alle
Prins Joachim er netop fyldt 50 år (Foto: Niels Henrik Dam).

Joachim om fars støtte efter skilsmissen: Han var fantastisk

Prins Joachim havde en stor støtte i sin far, Prins Henrik, da han blev skilt fra grevinde Alexandra.
– Vi kunne godt se, at det begyndte at gå ned ad bakke med min far. De sidste to uger gik det relativt hurtigt, og gudskelov for det. Han nåede ikke at lide. Han nåede at leve (Foto: Lars. E. Andreasen)

For mange drenge vil deres far altid være deres bedste ven, også når de bliver voksne mænd.

Sådan var det også for prins Joachim, som i et interview i ALT for damerne i anledning af sin 50-års fødselsdag fortæller om forholdet til prins Henrik, som døde sidste år.

– Uanset hvor voksen, man tror, man er, så tager man et kæmpe skridt længere ind i de voksnes rækker, når man bærer sin far til graven. Jeg var trods alt så heldig, at jeg var godt oppe i årene, da jeg mistede min far, så jeg har haft ham i mange år.

SE BILLEDET: Beha-søn viser ny kæreste frem

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor en gæst fortæller Gitte Nielsen, at hun er blevet skilt så mange gange, at hun ikke kan huske antallet

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Landmand søger kærlighed’-par er blevet gift

– For nogle er det en skygge, der forsvinder, når ens far dør, for andre er det den sikre base, der forsvinder. Jeg havde et utroligt tæt forhold til min far, da han døde. Han repræsenterede respekt, disciplin og tryghed. Han kunne være det morsomme. Det legende. Og i de seneste mange år også min ven, fortæller prins Joachim og understreger især en situation, hvor prins Henrik var central.

– Jeg må sige, at min far var en fantastisk støtte for mig efter min skilsmisse. Det var der, hvor der for alvor blev sat ind på kontoen i min voksenalder. Jeg oplevede ham som en utroligt stærk person. Varm. Og favnende. Og samtidig begyndte jeg også at interessere mig for, hvad han egentligt gik og tøffede med. Jeg vidste godt, at han var skulptør og skrev poesi, og at han også interesserede sig for det åndelige. Men vi kom nærmere og nærmere på hinanden i de år og fik et utroligt tæt forhold.

LÆS OGSÅ: Dansk tv-par afslører: Vi overvejer at flytte sammen

LÆS OGSÅ: Mai Manniche efter afgørelse: Cengiz lyver

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.