Nyeste artikler
Se alle
Foto: Henrik R Petersen

Jonas om ‘For lækker til love’: Mine dates var mærkelige

Der er én ting, Jonas ikke var helt glad for ved deltagelsen i 'For lækker til love'.

Da den velskårne Jonas Korsgaard medvirkede i ‘Love Island’ dannede han under hele programmet par med Ida Søjborg, og han nåede derfor ikke at udforske dating-verdenen med de mange andre smukke piger i TV3-programmet.

At date mange forskellige piger får han derimod rig mulighed for i ‘For lækker til love’, som han i øjeblikket er aktuel i. Han er dog ikke helt tilfreds med de dates, han kommer ud på:

DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Jonas hackede ‘Love Island’-telefonerne

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvorfor det ikke altid er helt sjovt at være single

LÆS OGSÅ: Nadja bekræfter bruddet: Derfor gik jeg fra Lenny

– Det var ikke pigerne, jeg var på date med, der var noget i vejen med, men derimod det vi lavede på nogle af datene. Det var altså ikke mit kald, og det var nogle lidt mærkelige dates. Vi stod tit i en lidt mærkelig situation, da det var meget stillestående og formelt, det vi skulle lave. Det er ikke så meget mig, da jeg godt kan lide, når der er gang i den. Men det er også det eneste, jeg synes, der var lidt mærkeligt ved at medvirke. Ellers var det super sjovt, fortæller Jonas og beskriver, hvad han synes, der er den perfekte date:

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-stjerne indrømmer: Jeg røg hash hver dag

– En drømmedate for mig er en tur op at træne og ud at spise sushi bagefter. Det afspejler meget den person, jeg er, og det jeg går op i. Samtidig kan jeg se min date i noget stramt træningstøj, hvilket jo altid er dejligt. Min date skal meget gerne gå op i træning, men hun behøver ikke være vildt god til det. Bare hun synes, det er fedt, forklarer han.

Se Jonas i ‘For lækker til love’ på Viafree.

LÆS OGSÅ: Rasende Lenny taler ud: Jeg føler mig så dum og til grin

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.