Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

Jonass afslører: Derfor nøgenbadede jeg ikke på ‘Paradise’

Der viser sig at være en god forklaring på, hvorfor Jonass ikke nøgenbadede på 'Paradise Hotel'.

I det nyeste afsnit af ‘Mit Paradiso Liv’ er de to ‘Paradise’-hunks Teitur og Jonass taget til Færøerne, så Teitur kan vise landet fra sin bedste side til vennen.

Blandt andet udfordrer Teitur Jonass i nøgenbadning i det iskolde vand, og det er bestemt ikke noget, Jonass er helt glad for:

– Jeg har undgået nøgenbadning så meget som overhovedet muligt på hotellet, fordi jeg har en sød mor derhjemme. Men nu udfordrer Teitur mig, så nu må jeg hellere gøre det, fortæller Jonass i ‘Mit Paradiso Liv’ og afslører dermed, hvorfor han ikke var med, når de andre drenge nøgenbadede på hotellet.

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Derfor har jeg skiftet navn

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe taler ud om kærestens død

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se politiet stoppe en meget påvirket mand på Færøerne.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Thomas tvunget ud af ‘Stjerne Boksning’: Det er noget bullshit

LÆS OGSÅ: Paradisoer flytter fra hinanden: Det går ikke længere

– Normalt når Teitur overrasker mig, så skal vi ud og lave et eller andet fedt, så jeg havde håbet, vi skulle lave noget møg fedt. Og så er det bare nøgenbadning, og det ved jeg ikke lige, hvordan jeg har det med. Det er nok nødvendigt med en Tequila i hvert fald, fortsætter han skeptisk, men ender alligevel med at nøgenbade med Teitur.

En aften på diskoteket Lux er også selvskrevet under besøget på Færøerne, men desværre må Jonass erkende, at han ikke når det færøske folk til sokkeholderne, når det kommer til indtagelse af alkohol.

LÆS OGSÅ: Efter voldeligt forhold: Nu har reality-babe fundet ny kæreste

LÆS OGSÅ: Türker afslører: Derfor åbner jeg en donut-butik

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.