Nyeste artikler
Se alle
Teitur, Jonas og Thomas fra 'Paradise Hotel' 2019 (Foto: Janus Nielsen og YouTube)

Jonass og Teitur: Derfor ser vi ikke Thomas længere

De to paradisoer forklarer nu, hvorfor de ikke længere ses med det sidste medlem af deres ellers stærke 'Paradise'-trekløver.

Mange realitystjerner er efterhånden tyet til YouTube for at dele ud af deres liv med deres mange interesserede følgere. Blandt de nyeste i Youtuber-flokken finder vi Jonass og Teitur, der for under en måned siden startede deres fælles kanal.

På den kanal lagde de i denne uge en video op, hvor de svarer på spørgsmål fra deres følgere. Og særligt én ting havde fået mange til tasterne i undren.

– Der er en masse af jer, der har spurgt ind til Thomas: Om vi slet ikke snakker med Thomas, om vi er uvenner med Thomas, opsummerer Jonass de mange spørgsmål.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Teitur og Anne har fået kærlighedstatoveringer

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor to kammerater bliver uvenner over en muffefisse

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

Jonass, Teitur og Thomas har nemlig været en stærk trekløver siden første dag på ‘Paradise Hotel’ – og vedblev at være gode venner, trods skænderier og småplaner om at smide hinanden ud.

Men i dag bor Jonass og Teitur sammen, mens man til gengæld ikke har set noget til Thomas på hverken Jonass eller Teiturs ganske aktive sociale medier.

Derfor må de to drenge da også ofte svare på spørgsmål omkring, hvorvidt de er uvenner med Thomas, men sådan forholder det sig ikke. De indrømmer dog, at de ikke længere ses så meget med Thomas. Dog understreger de, at det ikke er fordi, de er blevet uvenner.

– Vi kan godt lide Thomas, men vi ses desværre ikke så meget mere. Vi lever bare lidt forskellige liv. Vi lever realitylivet, vi har mere fri end ham. Han har et fuldtidsarbejde, han fik en kæreste, så han er ikke så meget med til festerne, men vi elsker Thomas, han er en god dreng, lyder forklaringen fra Teitur i videoen.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-hunks vender tilbage til skærmen

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Thomas lettet over at blive stoppet før sex: Louise er ikke tiltrækkende

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.