Nyeste artikler
Se alle
Jonass fra 'Paradise' (Foto: Anthon Unger)

Jonass vandt Mr. Paradise: Det var ikke min mission

'Paradise'-hunken havde ikke på forhånd et mål om at vinde den famøse titel.

Det var her til aften en vigtig aften på ‘Paradise Hotel’. Det var nemlig blevet tid til at kåre denne års Mr. Paradise 2019.

Teitur, Nicolai, Thomas, Sami, Mike og Jonass kæmpede alle en brag kamp for at løbe med den famøse titel, men i sidste ende vurderede pigerne, at Jonass var den, der havde klaret sig bedst i de forskellige kategorier.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Anne åbner op om svær tid: Jeg var afhængig af selvskade

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Klara afslører: Derfor kysser jeg ikke med nogen på hotellet

Der er ingen tvivl om, at Jonass blev glad for den eftertragtede titel og den fornemme præmie, men mens det hos nogen er en lige så stor pris at vinde Mr. Paradise som at vinde ‘Paradise Hotel’, ser Jonass anderledes på situationen.

– De to ting hænger ikke sammen i min verden. Mr. Paradise er en del af spillet, og selve titlen som vinder af ‘Paradise’ er målet Det var ikke min mission at skulle vinde Mr. Paradise, da jeg tog afsted, det ville bare være en bonus. Da jeg stod i det, ville jeg dog møg gerne vinde. Man er vel et konkurrencemenneske. Derfor blev jeg også sindssygt glad for at løbe med titlen. Jeg havde krydset fingre for, at det skulle være min titel – også fordi de udfordringer, vi skulle igennem, lå ret godt til mig. Desuden havde jeg et rigtig godt forhold til pigerne i den periode, fortæller Jonass til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Camilla: Jeg er mega skuffet over Jonass og Sarah

LÆS OGSÅ: Populær ‘Paradise’-babe vender tilbage til skærmen

– Jeg håbede at vinde, men jeg synes sgu, at der var mange gode kandidater til at løbe med titlen. Da jeg var på hotellet, troede jeg, at Nicolai var min største konkurrent, men nu hvor jeg har set det i tv, tænker jeg, at Sami og Teitur også godt kunne have være kandidater til at vinde, fortæller Jonass og forklarer, at de andre drenge to nederlaget rigtig pænt:

– De sagde allesammen, at det var fair at tabe, når det var til mig. Det havde de også sagt, inden jeg blev kåret. Det er også derfor, jeg ikke råber og skriger, da jeg vinder, fordi det var fair kamp hele vejen, tilføjer han.

LÆS OGSÅ: UPS! Philip og Lenny begår stor bommert

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Sarah og Camilla beskyldt for at være bossy: Nu svarer de igen

Se Jonass’ Mr. Paradise-billede i galleriet øverst, og se eller gense fyrenes catwalk på hotellet i videoen nedenfor:

LÆS OGSÅ: CHOK: Jeppe var Sara utro med ‘Ex on the Beach’-babe

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.