Nyeste artikler
Se alle
Oveni turnéen knokler Rasmus Seebach med sangene til sit nye album. – Jeg har lige lavet en demo med en sang. Teksten har jeg hentet inspiration til fra en historie om noget, der er sket for mange år siden, fortalte Rasmus, der havde sin kæreste Julie med til galla. (Foto: Henrik R. Petersen)

JUHU! Rasmus Seebach overrasker med STOR nyhed

Den populære sanger er klar med et helt nyt nummer om en uge.

Hvis du er fan af Rasmus Seebach og hans musik, så er der gode nyheder til dig. Du skal nemlig ikke vente længe, før den populære sanger smider et helt nyt nummer på gaden.

Rasmus Seebach har selv delt nyheden på sin Facebook-side, hvor han oplyser, at sangen ‘Lovesong’ kommer på gaden fredag den 20. september.

Sangerens seneste album kom på gaden i slutningen af 2017. Albummet ‘Før vi mødte dig’, der blev dedikeret til sønnen Holger, var Rasmus Seebachs femte af slagsen.

Det vides ikke, hvornår nummer seks i rækken kommer, men det kan altså formentlig ikke vare alt for længe. Fredag kan du i hvert fald nyde et helt nyt Rasmus Seebach-nummer.

LÆS OGSÅ: Rasmus Seebachs afslører specielt ritual: Det lyder mærkeligt, men …

Herunder kan du se opslaget:

LÆS OGSÅ: Rasmus Seebachs kæreste er klar: Vil gerne giftes!

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.