Nyeste artikler
Se alle
Liv Martine og Simone Eriksen. (Foto: James Thisted)

Realitybabe klar til stor bryllupsfest: Det var ikke meningen

Til august skal parret giftes ved en stor fest.

Der var både kager i massevis og alkohol i forskellige afskygninger, da Liv Martine sammen med tegneren Simone Thorup Eriksen indbød til reception for deres to nye bagebøger på Odd Fellow Palæet i København. Og en lille sjus var tiltrængt for forfatterne.

– Bøgerne har været undervejs i to år, for vi har sideløbende arbejdet på et nyt online-univers, Kagetid.dk. Det har været et kæmpe arbejde, så det er en lettelse, at vi nu er gået i luften, fortalte Liv Martine.

LÆS OGSÅ: Dansk reality-babe skal skilles efter to år

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da ‘De unge mødre’-parret Camilla og Kevin blev gift.

LÆS OGSÅ: Chokeret ‘Bagedyst’-dommer sexafpresset

De nye bøger, ‘Byg din egen cupcake’ og ‘Byg din egen lagkage’, er illustreret af  Simone Thorup Eriksen, og konceptet er, at man selv sammensætter sin opskrift ud fra forskellige elementer. Sådan er parrets nye hjemmeside også udformet.

– Kort sagt vil jeg gerne have, at folk selv får lov til at være kreative i stedet for at følge en opskrift slavisk. Og selvom vi lige er gået i
luften, har vi allerede 1.500 betalende brugere og 10.000 på den gratis version. Det er så skønt, sagde Liv Martine.

Arbejdet med hjemmesiden vil fortsætte med kontinuerlige tilføjelser, men efter den gode start er der nu tid til, at bagedamen kan planlægge sit kommende august-bryllup med kæresten Mads.

– Ja, det bliver en stor fest! Det var ikke meningen, men sådan kan det jo gå, lød det med et grin.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Gift ved første blik’-stjerne ramt af kræft under optagelserne

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.