Nyeste artikler
Se alle
The julekalender. (Foto: Foto: Steen Linde/TV 2)

Julekalender-stjerner klar til at flygte

Folkene bag var slet ikke klar på modtagelsen af 'The Julekalender'.

I år genudsender TV2 Charlie ‘The Julekalender’, hvor blandt andre Carsten Knudsen i skikkelse af Gertrud Sand igen kommer på alles læber med sit glade udbrud: ”Oluf, Oluf, a står under æ mistelten”. Den 60-årige entertainer har det stadig fint med serien, der snart kan fejre 30-års jubilæum siden premieren i 1991.

LÆS OGSÅ: Midt i stor familiestrid: Mikkel og Lea udfordrer Geggo og Linse

Rollen som den københavnske vampyr-nå så’er Benny fra ‘The Julekalender’ har hængt på Uffe i mange år. – Det har taget en hel årrække at lægge afstand til ham. (Foto: Niels Henrik Dam)

– Det betyder, at jeg igen må lægge øre til glædelige kommentarer fra folk, jeg møder rundt omkring, siger Carsten Knudsen, der i julekalenderen spiller sammen med sine kolleger fra ‘De Nattergale’, Viggo Sommer og Uffe Rørbæk Madsen.

– Dengang jokede vi med, at vi hellere måtte købe nogle flybilletter, så vi kunne rejse ud af landet, inden kritikken haglede ned. Men sådan kom det heldigvis ikke til at gå, fortæller Carsten Knudsen videre. 

LÆS OGSÅ: Reality-program fik ‘Paradise’-Caroline til at knække

Ikke desto mindre er der ingen planer om en genforening.

– Nej. Vi var på turné i 2013 og 2015 for næsten udsolgte huse. Og det var så det, siger han, der kører solo ligesom de andre to. 

Carsten Knudsen holder foredrag og spiller klassisk melodisk musik skrevet til ukulele i kirkelige sammenhænge. Privat har han en kæreste og to voksne sønner på henholdsvis 25 og 21 år.

LÆS OGSÅ: Linse og Mai Manniche i nyt skænderi: Hun kaldte mig mær

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.