Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

Julestemning i realityland: Endnu en realitystjerne udgiver julesang

Endnu en musikalsk realitystjerne har udgivet sit bud på årets julesang - hør den her!

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det lader til, at denne hyggelige højtid inspirerer flere stjerner i realityland på den musikalske front.

I sidste uge udgav Boris Laursen fra ’Paradise Hotel’ og ’Divaer i Junglen’ sin første julesang ’Snefnug’, hvor han synger som sine nye kærlighed, som han først afslører i musikvideoen til sangen.

LÆS OGSÅ: AFSTEMNING: Hvis julesang er bedst – Fie eller Boris’?

Nu er Sigmund Trondheim, som vi blandt andet kender fra ’X Factor’ og ’Divaer i Junglen’, også aktuel med en julesang – ’Julen Varer Evigt’.

– Modtagelsen har været helt god, og det har været en stor drøm at lave en julesang i lang tid, men sidste år nåede jeg det desværre ikke, fordi jeg havde sååå travlt, så i år lovede jeg mig selv, at det skulle ske, fortæller han og tilføjer:

– Det har været en helt vildt fest at lave en julsang, og det er den første sang, hvor jeg har skrevet teksten næsten helt selv.

Sigmund tilføjer, at hans julesang bliver suppleret med en musikvideo, som udkommer 1. december – og han er allerede booket til flere julefrokoster og juleshows, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Sigmund taler ud om shitstorm: Det har jeg lært

Realitystjernen står bag flere singler. Tidligere i år udgav han sangen ‘Rebel’, som han håber kan inspirere andre til at gå mod strømmen ligesom ham selv.

Det er svært ikke at komme i julestemning med de nye julesange, som realitystjernerne udgiver. Hvad synes du om Sigmunds bud? Hør den HER.

Hvad synes du om Sigmunds julesang?

Se resultat
Indlæser ... Indlæser ...

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne tager kampen op: Et skridt tættere på målet

Se opslaget med Sigmunds julesang på hans Instagramprofil herunder.

LÆS OGSÅ: Nanna-Johanne om skilsmissen: Vi stod i en vanvittig situation

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.