Nyeste artikler
Se alle
Foto: maschavang.dk

Denne juletradition har Mascha Vang aldrig prøvet før

Der er en første gang for alt, men det er de færreste på Maschas alder, der ikke har prøvet det her.

Mascha Vang har aldrig lagt skjul på, at hun ikke er den store husmor, og hun har ved flere lejligheder givet udtryk for, at hun nok aldrig ville blive gift med sit talent i et køkken. Om det er jagten på den rette ægtemand, der er sat ind, skal ikke kunne siges, men på det seneste har Mascha Vang bevæget sig mere og mere ud i sit køkken og sågar lagt opskrifter på sin blog.

Nu står den dog på julehygge i det lille hjem, og her har Mascha heller ikke tidligere været en ørn ud i køkkenet, indrømmer hun på sin blog. Faktisk står det så skidt til, at der er en ting, som nok er fast juletradition i de fleste hjem, som Mascha aldrig har prøvet.

– Jeg har aldrig prøvet at lave konfekt før, som i aldrig. Ikke jeg husker hvert fald, men det ser så hyggeligt ud, og jeg synes, det kunne være sjovt for Hollie Nolia at prøve også, skriver Mascha på sin blog og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Mascha Vang: 2017 har været det værste år

– Men, men… Jeg har altid syntes, det virkede som et kæmpe uoverskueligt projekt, og jeg har derfor indtil i sidste uge bare skåret skiver af henholdsvis marcipan og nougat, klappet dem sammen (direkte fra pakken) og så ind i munden. Bum! Knap så yndigt og charmerende, indrømmet.

Men nu skulle det være, og Mascha allierede sig derfor med sin gode veninde Annemette Voss, som netop har udgivet en bog med konfekt-opskrifter, og så blev der ellers julehygget til den helt store guldmedalje.

Se alle de søde billeder af Mascha og Hollies eventyr ud i konfektens verden HER.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang køber unge fyre

GALLERI: Maschas vilde forvandling

LÆS OGSÅ: Amalie taler ud: Peter bliver aldrig ‘the one’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.