Nyeste artikler
Se alle
Foto: Getty Images

Ka-ching! Ny Kardashian-baby viderefører forretningen

Kim Kardashian og Kanye Wests yngste søn, Psalm West, bidrager allerede til familieforetagendet.

Kardashian-familien vokser, og det gør forretningen også. Fredag den 10. maj blev Kim Kardashian og Kanye West beriget med et fjerde barn, da deres rugemor nedkom med det nyeste medlem til familien, en lille dreng.

Deres lille søn har fået navnet Psalm West, som er en bibelsk reference, der henviser til ’salmernes bog’ i biblen – og selvom lille Psalm kun er 14 dage gammel, så kan han meget mere blot end at græde og lave i bleen. Han kan nemlig også fyre op for Kardashian-imperiet.

Det skriver mediet TMZ.

LÆS OGSÅ: Nu er Kim Kardashian mor til fire: Han ligner …

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor Irina Olsen elsker Kardashian-familien.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian skjuler fødslen for sin mor

Søstrene Kim, Khloé og Kylie har tidligere ansøgt om varemærkebeskyttelse af deres børns navne som et led i deres forretning. Det drejer sig om Kims børn, Saint, North og Chicago West, Khloés datter, True Thompson, og Kylies datter, Stormi Webster.

Og nu er seneste skud på stammen – Psalm West – også tilføjet på listen over familiens varemærkebeskyttelse, ifølge TMZ. Offentlige dokumenter fra den Amerikanske Patent og Varebeskyttelse-database bekræfter også dette.

LÆS OGSÅ: Kardashian-søstre går solo: Forhandler om eget tv-program

På den måde kan Psalm – og de andre børns navne – indgå i produktnavnet i deres brand og sikre familieforetagendet. Ifølge TMZ’ oplysninger og de offentlige dokumenter har mødrene til de varemærkebeskyttede børn planer om at bruge børnenes navne i flere produkter, blandt andet i deres tøjkollektion, makeup-serie, cremer, babyudstyr – og legetøj, bøger, kalendere, fotoalbum, klistermærker … og listen fortsætter.

LÆS OGSÅ: CHOK: Kim og Kanye dropper rugemor

Ifølge de interne dokumenter skulle Kylie også have ansøgt om at varebeskytte Stormiworld.

I forbindelse med Stormis ét-års fødselsdag i februar, fik Kylie bygget en hel temapark med et kæmpe Stormi-hoved, forlystelser, maskotter og meget mere under netop det navn. Så havde Kylie en god undskyldning for at poste videoer fra Stormiworld på sin Instagram-profil, da datterens fødselsdag blev fejret. Se et udsnit fra temaparken i nedenstående video.

LÆS OGSÅ: Efter utroskabsdrama: Khloé og Tristan genforenet

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Welcome to Stormi World

Et opslag delt af Kylie Jenner News (@kyliesnapchat) den

LÆS OGSÅ: Khloé efter utroskabsdrama: Vores datter kommer aldrig imellem os

LÆS OGSÅ: Mundkurv efter utroskab: Kardashian-afsløringer kan koste Jordyn Woods dyrt

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.