Nyeste artikler
Se alle
Alt virkede rosenrødt mellem Kristian og Elisabeth under ‘Ex on the Beach’ sæson tre, hvor de to mødte hinanden. Det søde (og ikke mindst anstændige par) så hinanden igen efter programmet, da Kristian som en overraskelse tog hele vejen til Caribien for at overraske Elisabeth. Det viste sig nemlig, at Elisabeth ikke følte, at kærligheden blomstrede mellem dem på samme måde som inde i villaen, så en slukøret Kristian måtte vende tilbage til Chicago med beskeden om, at Elisabeth ikke længere kunne gengælde hans følelser for hende. I dag er parret fortsat venner, selv om vi var mange, der fællede en lille tåre over, det ikke blev til mere end det (Foto: Privat).

Kærligheden brast for ‘Ex on the Beach’-par

Kristians tur til Caribien endte med, at han måtte drage slukøret til Chicago med et knust hjerte.

Et helt nyt afsnit af ‘Efter Ex’ er i dag kommet på Dplay, og her kommer forløsningen endelig. Kristian er taget til Caribien i håb om at tage Elisabeth med storm, men alt går ikke, som den velskårne realtyfyr havde håbet på.

LÆS OGSÅ: Kontrakten opsagt: Slut med ‘De unge mødre’ og ‘Ex on the Beach’

– Vi har nogle skide gode dage sammen, og så lige pludselig går det ned ad bakke, og det var slet ikke det samme, efter vi kom ud af villaen. Det var slet ikke så hyggeligt, som vi havde regnet med, så derfor blev vi enige om, at Kristian skulle hjem til Chicago, fortæller Elisabeth i afsnittet.

– Jeg har selvfølgelig været mega ked af det, selvfølgelig fordi jeg har været mega forelsket i Elisabeth, og jeg er stadig forelsket i Elisabeth, de følelser går ikke væk med det samme. Mit håb med at tage derned var selvfølgelig, at vi kunne gå hen og blive kærester, det ville jeg mega gerne have været med hende, fastslår Kristian, men der er ikke noget at gøre, Elisabeth har truffet sit valg.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-stjerne åbner op om sygdom: Bundet til kørestol

– Jeg har bare ikke de samme følelser for Kristian, som han har for mig. Og der er jo ikke noget at gøre, hvis man ikke har de følelser, så har man dem bare ikke. Der var bare ikke de der sommerfugle i maven, lyder det fra Elisabeth.

Hør dem fortælle om bruddet herunder, og se hele afsnittet af ‘Efter Ex’ på DPlay.

LÆS OGSÅ: Oliver ligeglad med Gunnvør: Jeg har kneppet så mange kællinger siden

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.