Nyeste artikler
Se alle
Julie medvirkede i 'Divaer i Junglen' 2019 (Foto: Janus Nielsen)

Kærligheden er brast for ‘Divaer i junglen’-babe: Derfor gik det galt

Efter halvandet år er det slut mellem en velkendt reality-babe og hendes kæreste.

Tilbage i marts sidste år kunne en glad Julie Lieberkind, der er kendt fra ‘Paradise Hotel’ og ‘Divaer i junglen’ fortælle, at hun havde fundet kærligheden. Simon, der havde vundet hendes hjerte, havde fundet hende på Instagram og kontaktet hende der.

Mens Simon boede i Randers, boede Julie i København, så derfor besluttede Julie i starten af 2019 at hive teltpælene op og flytte til den anden ende af landet. Desværre gik alt ikke som håbet, og i slutningen af maj skrev Julie på sin Facebook-profil, at hun søgte et sted at bo med sin veninde i København.

LÆS OGSÅ: Julie blev hypnotiseret for at være med i ‘Divaer i junglen’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvilke gode råd Caroline Fleming har efter et brud

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud

LÆS OGSÅ: Efter ‘Divaer i junglen’-exit: Denne deltager burde været røget i stedet for

Julie ønskede dog ikke dengang at komme ind på, hvad der var sket mellem hende og kæresten, men nu er hun klar til at åbne op om årsagen til flytningen:

– Simon og jeg er ikke sammen længere. Vi er nok bare to forskellige steder lige nu, og så valgte vi også at flytte sammen efter kort tid, så det har desværre også været med til det, tror jeg. Der var ikke rigtig nogen anden mulighed, når han boede i Jylland, og jeg i København, forklarer Julie til Realityportalen.dk og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Ung mor i sorg: Kræft i hjernen er gået amok

LÆS OGSÅ: WOW! Ung mor skrider fra manden efter hunde-mord

– Jeg flytter tilbage til København 1. juli, hvor jeg har fået en lejlighed på Østerbro/Emdrup. Indtil da bor jeg hos Simon, da vi forbliver venner, selvom det ikke gik som kærester. Jeg vil helst ikke komme nærmere ind på, hvorfor vi er to forskellige steder i vores liv lige nu, da jeg ikke vil sætte ham i dårligt lys, nu hvor vi stadig er venner. Jeg kan bare sige, at jeg har mine mål, og jeg ved, hvad jeg vil.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe: Her er sandheden om min graviditet

SE BILLEDERNE: Fie Laursen tilbage på scenen – og kæresten er med

Herunder kan du se, hvordan det gik til, da Julie blev sendt ud af ‘Divaer i junglen’:

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.