Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Discovery Networks Danmark/Janus Nielsen)

Kamilla Skov: Her er lægernes dom over min nyfødte datter

Lægerne er ikke enige med Kamilla, når det kommer til hendes datters adfærd.

En hård graviditet fik endelig sin afslutning for Kamilla Skov, da hun den 27. juni fødte en sund og rask datter på 2690 gram og 49 centimeter. Desværre betød det ikke, at alt var fryd og gammen, for de første syv uger med Kamillas tredje barn har været alt andet end en lykkelig babybobbel, som man håber på.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Kamilla taler ud om stor sorg: Helt knust indeni

I sidste uge blev Kamilla og datteren Melia indlagt på børneafdelingen i Kolding, fordi de siden fødslen har haft problemer med datteren, når hun skulle spise, og aftenerne er gået med timevis af gråd. Derfor blev de indlagt i tre dage for at blive observeret af læger og sygeplejersker, og den unge mor fortalte, at hun selv mente, datteren led af silent refluks. Men nu er lægerne kommet til en konklusion, og de er ikke enige med Kamilla.

LÆS OGSÅ: Ung mor er gravid med barn nummer to: Jeg troede, jeg havde spiral, men …

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se det første glimt, som seerne fik af Kamilla.

LÆS OGSÅ: Ung mor endt i kørestol efter vildt vægttab: Jeg kunne ikke huske min mand

– Vi er nu hjemme på vores egen adresse igen med en åben indlæggelse de næste 3 uger. I morges, da lægen var forbi, lød besked således. “Ifølge vores vurdering så er hendes adfærd helt normal. Alle børn skriger jo. Nu prøver du med den Movicol, og så er vi sikre på, at det hjælper hende. Vi har jo ikke observeret, at hun har skreget (are you fucking kidding me) og heller ikke observeret, at hun laver synkelyde efterfulgt at vandligt væske og skrig.”, skriver Kamilla på sin Facebookside og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud

– Nå.. okay… Tænke tænke tænke… Blev pænt irriteret – sådan rigtig meget. Og vi fik derfor Nexium med hjem, som er mod refluks. Det skal hun prøve at have de næste 3 uger. Men som lægen sagde “Jeg tror desværre ikke, det hjælper jer, da alle babyer jo skriger”. I går havde hun 1 time efter, hun havde fået flaske, skreget i 1,5 time. Det har de så ikke skrevet noget om i hendes journal, da den blev læst op for mig. Hvorfor ikke? Sygeplejersken måtte jo tage min baby for mig, så jeg kunne komme ud og trække vejret. Hvorfor har de ikke noteret dette?

LÆS OGSÅ: Simone forklarer: Derfor smed jeg p-pillerne og gik fra kæresten

Den unge mor havde ellers forhåbninger om, at tiden på hospitalet ville kunne hjælpe familien til at komme ind i en normal hverdagsrytme, som ikke var så præget af skrig og skrål fra familiens yngste medlem. Men hun er langt fra imponeret over lægernes konklusion, selvom hun endte med at få medicin med hjem mod den refluks, hun selv er overbevist om, at datteren er plaget af. Derfor krydser hun da også fingre for, at medicinen hjælper.

Se hele Kamillas opslag herunder.

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.