Nyeste artikler
Se alle
Emil til 'Five Chair Challenge'. Foto: Lasse Lagoni

Karaokebar reddede ‘X Factor’-deltager

Man kan træne sin sangstemme på alle timer af døgnet.

Klædt på i et mørkt jakkesæt imponerede Emil Wismann Kirkebæk-Jensen dommerne, der sendte ham videre fra ‘Five Chair Challenge’ ved fredagens ‘X Factor’ på TV2. Blachman var særligt glad for hans optræden krydret med hjemmelavede dansetrin, der opstod frit fra leveren.

– Jeg har altid elsket musik, så når jeg står i badet, eller ved skrivebordet på arbejde, kommer kroppen automatisk i bevægelse, siger den 21-årige datatekniker fra Gråsten, der arbejder på Danfoss.

LÆS OGSÅ: Vraget i X Factor: Første gang, det er sket

Og han er ikke uerfaren i musikalsk henseende. Fra han var 7 til 13 år gik han til klassisk klaver. På musikskolen i Nyborg, hvor han stammer fra, spillede han med i et samspilsband, hvor han endte med at blive forsanger, og de musikalske udfoldelser fortsatte, indtil han blev 16 år på musikefterskolen. Herefter holdt han en pause, men for et års tid siden tog han fat igen, da han begyndte at hænge ud på den lokale karaokebar i Sønderborg sammen med vennerne.

– Det gjorde vi så hver weekend, og på den måde fik jeg min stemme trænet op igen, siger Emil, der bruger meget af sin fritid på at gå i byen.

LÆS OGSÅ: Tårevædet audition: ADHD-ramte Magnus videre i ‘X Factor’

– Jeg elsker en snusket bar, hvor man kan drikke bajere, ryge cigaretter og lytte til god musik. Jeg er nok en rigtig bodegadreng, erkender Emil, der i sidste uge blev udlært og efterfølgende har fået fast job på Danfoss.

– Jeg elsker at synge og optræde, men jeg har ikke umiddelbart planer om at komme til at leve af det, erkender den syngende og dansende IT-nørd.

Emil på den lokale karaokebar. Foto: privat

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-vinder er blevet far

LÆS OGSÅ: Afsløring ‘Ex on the Beach’-babes med i ‘X Factor’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.