Nyeste artikler
Se alle
Foto: Getty Images

Blac Chyna forlanger faderskabstest

Realitystjernen sår tvivl om, hvorvidt Rob Kardashian er far til hendes barn.

Der kom overraskelser fra i sæsonpremieren af ‘Rob & Chyna’, der løb over skærmen i USA i søndags. Her kom det frem, at Rob Kardashian og Blac Chyna inden længe bliver forældre til en pige – selv om offentligheden indtil nu har troet, at parret venter en dreng.

Men måske er det langt fra den eneste afsløring, der kommer i sæsonen. E! har netop offentliggjort endnu en trailer for sæsonen, og her kommer Blac Chyna med en noget chokerende udmelding.

– En del af mig ønsker at tage en faderskabstest, siger hun i traileren, mens hendes ven er tydeligt chokeret over udmeldingen.

LÆS OGSÅ: Rob og Chyna chokerer med babyens køn

LÆS OGSÅ: Rob Kardashian sætter Chyna på plads: Her er de vilde regler, hun skal følge

Ingen tvivl

Umiddelbart efter udmeldingen ser man realitydeltageren få taget en blodprøve, og det er uden tvivl formålet, at seerne skal tro, at de to ting hænger sammen. Men sådan er det dog på ingen måde, hvis man skal tro TMZ.

Kilder hos produktionsselskabet fortæller nemlig til det velinformerede sladdermedie, at der blot er tale om en helt almindelig blodprøve. I virkeligheden er Blac Chyna slet ikke i tvivl om, at Rob er faren, og hun har kun sået tvivl om det for at irritere ham under et af parrets mange skænderier.

Ifølge mediet har ‘projekt baby’ længe været i deres tanker, og realityparret prøvede at blive gravide i flere uger, inden det lykkedes til sidst.

Herunder kan du se, hvad du kan forvente dig af den første sæson af ‘Rob & Chyna’: 

LÆS OGSÅ: WOW: Rob Kardashian bruger enormt beløb på mad til Chyna

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Så sød er Kardashian-baby

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.