Nyeste artikler
Se alle
Khloe Kardashian, Lamar Odom, Kris Jenner, Kendall Jenner, Kourtney Kardashian, Kanye West, Kim Kardashian, Caitlin Jenner og Kylie Jenner (Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

Kardashian-søstre går solo: Forhandler om eget tv-program

Der er gode nyheder til dig, hvis du slet ikke kan få nok af Kardashian-familien.

Siden 2007 har Kardashian-familien delt ud af livet på godt og ondt i realityserien ‘Keeping Up With the Kardashians’, som også har kastet flere spinoffs af sig. Og nu kan endnu en være på vej, skriver Radar Online.

Mediet erfarer via kilder, at Kourtney og Khloé Kardashian i øjeblikket forhandler om endnu en spinoff-serie, hvor man skal følge de to søstre – i stil med ‘Kourtney & Khloe Take the Hamptons’ og ‘Kourtney & Khloe Take Miami’, som de to søstre tidligere har haft.

LÆS OGSÅ: Khloé efter utroskabsdrama: Vores datter kommer aldrig imellem os

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor Irina Olsen elsker Kardashian-familien.

LÆS OGSÅ: CHOK: Kim og Kanye dropper rugemor

Khloé har for nylig endegyldigt droppet Tristan Thompson efter ny utroskab, og Kourtney har i øjeblikket heller ingen kæreste. Og det kan altså sikre dem deres egen tv-serie.

– I øjeblikket overvejer tv-selskabet af lave en spinoff med dem, fordi de begge er single, og det er meget længe siden, at de to har været single på samme tid, siger en kilde til mediet og slår fast, at søstrene er klar.

– De glæder sig begge virkelig meget over muligheden for at lave deres egen serie, fordi det vil give dem en platform, hvor de kan promovere deres egne virksomheder, siger kilden om Khloé og Kourtney, der henholdsvis har startet firmaerne Good American og Poosh.

LÆS OGSÅ: Mundkurv efter utroskab: Kardashian-afsløringer kan koste Jordyn Woods dyrt

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.