Nyeste artikler
Se alle
'Forsidefruer'-Karina (Foto: Emily Spiro)

Karina von d’Ahé om corona-kiloene: Sofaen kalder

Karina von d'Ahé forsøger at holde sig til de anbefalede 10.000 skridt om dagen, men slik og sofahygge er også tiltrængt i disse tider.

– Jeg bliver mere og mere doven. Dagene flyder sammen, og hver dag føles sløv og søndagsagtig, lyder det med den selvironi, der på kort tid har gjort ‘Forsidefruer’-nykommeren Karina von d’Ahé til en af seriens favoritter.

47-årige Karina, der hverken beskriver sig selv som særligt sporty eller noget sundhedsorakel, finder stor glæde i lange gåture i det fri. Ikke mindst for at holde triste tanker om coronakrisens konsekvenser lidt på afstand. 10.000 skridt om dagen har forsidefruens træner Marinela ordineret. Et mål, som Karina von d’Ahé når med skiftende held.

LÆS OGSÅ: Karina: Det har jeg lært af at medvirke i ‘Forsidefruer’

– Vi har heldigvis så meget smuk natur i Danmark – magiske skove og flot kyststrækning, så jeg vil råde andre til, at man finder nye områder at gå i, siger Karina, der for nylig opdagede Faxe Kalkbruds skønhed med sit turkise vand og ”månelandskab”.

Faxe Kalkbrud gav godt med motion og et smil på læberne hos Karina von d’Ahé fornylig. (Foto: Emily Spiro)

– Lige i begyndelsen gik det fint, men nu spiser jeg slik og kage hver eneste dag, og det kan både ses og mærkes. Det første synlige sted på mig er mit ansigt. Og det er desværre vældig rundt for tiden, fortæller Karina.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Jackie om genåbning: Mine børn skal ikke være testpersoner

LÆS OGSÅ: Ikke vist i ‘Forsidefruer’: Derfor var stemningen akavet under modeshow

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.