Nyeste artikler
Se alle
Også Medina er med. (Foto: Peter Hauerbach)

Karriereskift: Medina klar til nyt eventyr

Medina skal i gang med noget helt nyt.

Mens Medina må konstatere, at hendes nye musik ikke bliver downloadet i samme omfang som tidligere, har popdronningen i al stilhed kastet sig over et nyt forretningsområde.

Sammen med en Casper Barrit Breum stiftede hun i midten af september firmaet Wellexir ApS, der er i en helt anden boldgade end det, hun normalt beskæftiger sig med. Ifølge erhvervsregistrene skal firmaet “drive handel med kosttilskud indenfor helse- og beautymarkedet”.

LÆS OGSÅ: Medina i nabokrig

SE BILLEDET: Her er Medinas nye fyr

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Medina fortælle sin tis-historie.

SE BILLEDET: Medinas ekskæreste er blevet far

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Landmand søger kærlighed’-deltager skal giftes

De er begge direktører i firmaet, men Medina har sørget for at sætte sig tungt på det nye erhvervseventyr. Hun ejer 80 procent af firmaet, mens Casper ejer de resterende 20 procent. Det betyder, at magten ligger hos Medina.

Casper Barrit Breum, der bor i Herlev, beskæftiger sig da også primært med at investere i andre firmaer via sit holdingselskab, hvis formål er at eje anparter i andre selskaber. Hvilke produkter firmaet vil sælge, fremgår ikke af registrene.

LÆS OGSÅ: Linse raser mod TV3: Det er helt til grin

LÆS OGSÅ: Linse: Sådan går det med kærligheden

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.