Nyeste artikler
Se alle
Caroline og Kasper E fra 'Paradise Hotel' (Foto: Janus Nielsen)

Kasper efter ‘Paradise’-exit: Jeg skulle have valgt Klara

Der er flere ting, som Kasper ærgrer sig over, at han ikke gjorde anderledes.

I sidste uge sendte Kasper Klara ud af ‘Paradise Hotel’, da han valgte Louise som sin partner. Årsagen var, at Kasper var bange for, at Klara ville vælge Nicolai fremfor ham, og han derfor ikke turde at stå med en partner, som han ikke var helt sikker på.

Desværre for Kasper endte den beslutning med at blive værst for ham selv, da Klara i gårsdagens afsnit vendte tilbage som dødsgud og her til aften skulle beslutte, hvorvidt Kasper eller Sami skulle forlade hotellet. Valget faldt på Kasper, da hun gerne ville hævne sig på Kasper, efter at han havde sendt hende hjem i første omgang.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Sami raser: Fuck Nicolai!

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: Er det her den vildeste influencer-reklame nogensinde?

Selvom Kasper godt kan forstå Klaras valg, er der ingen tvivl om, at han ærgrer sig over at ryge ud så tæt på finalen:

– Jeg forstår Klaras valg, nu hvor jeg jo lige havde smidt hende ud dagen før. Det var selvfølgelig øv, fordi jeg var begyndt at føle, at jeg måske havde gjort mig en smule fortjent, hvis jeg nu blev en af finalisterne. Set i bakspejlet kunne jeg måske godt have regne ud, at Klara var så vigtig en del af hotellet, at hun ville komme ind igen, mens Louise nok ikke ville have fået en chance mere. Derfor fortryder jeg også, at jeg ikke valgte Klara, da det jo endte med at bide mig selv i røven, nu hvor hun kom igen, forklarer en ærgerlig Kasper.

LÆS OGSÅ: CHOK: Princess Natascha og Nadia Shila droppet i ‘De unge mødre’

LÆS OGSÅ: Kæmpe TV3-bommert afslører: ‘Paradise’-babe vender tilbage

– Jeg fortryder også, at jeg ikke fandt en lille gruppe undervejs i spillet, som jeg kunne støtte mig op ad. Jeg var meget neutral derinde og stolede kun på Sami. Hvis jeg havde haft flere, jeg kunne stole på, havde gætterierne med Sami måske været nemmere, og så havde vi kunnet afsløre Nicolai og slippe for at være i fare. Når det er sagt, så har jeg det fint med, at det lige var Sami, der overlevede, fremfor mig. Han fortjente det lige så meget, da han var min yndlings derinde, så der var ingen sure miner der, fortsætter han.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud

Se klippet, hvor Klara er tilbage på ‘Paradise’, nedenfor og se næste afsnit ‘Paradise’ klokken 22.00 på TV3 og Viaplay:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Louise slår fast: Jeg er en værdig vinder

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.