Nyeste artikler
Se alle
Kendall Jenner (i midten) sammen med søstrene Khloe Kardashian og Kylie Jenner. (Foto: John Sciulli/Getty Images for Calvin Klein)

Kendall Jenner afslører: Derfor har jeg altid følt mig lidt anderledes

Kendall Jenner har altid sammenlignet sig med sine kurvede søstre.

Med sin lange, slanke figur skiller Kendall Jenner sig ud fra resten af Kardashian/Jenner-klanen.

Men selvom hun er supermodel, og Realityportalen i 2016 kunne fortælle, at hun dengang var verdens tredje bedst betalte model, så betyder det ikke, at ’Keeping Up With Kardashians’-stjernen ikke er usikker på sin krop.

LÆS OGSÅ: Efter utroskabsdrama: Khloé og Tristan genforenet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor Irina Olsen elsker Kardashian-familien.

LÆS OGSÅ: CHOK: Kim Kardashian indrømmer tyveri

I et nyt, ærligt interview med The Telegraph fortæller den 23-årige model om, hvordan det var at vokse op med søstrene Kim Kardashian, Kourtney Kardashian, Khloe Kardashian og Kylie Jenner, og hvordan hun ofte sammenlignede sig med sine sexede søstre.

– Mine søstre er mere kurvede end mig, siger Kendall, der måler 178 cm i højden.

– De har bryster, og jeg har ikke bryster. Jeg voksede op som denne lille, slanke pige, og når jeg så mine søstre, tænkte jeg altid: “Åh nej, burde jeg være mere sexet ligesom dem”.

Udover formerne har Kendall Jenner også altid beundret sine søstres hud. Tidligere i år fortalte hun, hvordan akne har påvirket hendes liv, og hvor ulykkelig hun har været over sin urene hud.

SE OGSÅ: Kendall Jenner: Vi har alle grædt over min akne

Passede ikke ind

De mange forskelle mellem hende og hendes søskende har gjort, at den amerikanske model og realitystjerne sommetider har følt, at hun nærmest ikke passede ind. Men selvom hun ikke ligner sine søstre så meget, så har hun lært at leve med det. Det skriver E! News. 

Udover at se op til sine søstre, fortæller hun i interviewet, at hun også altid har beundret modeikonet og skuespilleren Audrey Hepburn.

– Jeg har altid set op til hende og syntes, at hun var utrolig.

– Jeg elsker at lære fra andre kvinder og lade mig inspirere, siger hun i interviewet.

LÆS OGSÅ: Kendall Jenner i retten: Jeg har aldrig været så bange

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.