Nyeste artikler
Se alle
Foto: Getty Images

Kendte kvinder på katastrofekurs: De vilde piger

Det er bestemt ikke alle Hollywoods kvinder, der kan betegnes som englebasser.

– Søde piger kommer i himlen – slemme piger kommer alle steder.

Sådan sagde skuespillerinden Mae West, som gjorde en dyd ud af at være slem. Men mange kendte piger har været meget værre og har sat deres omdømme og karriere – ja, selve livet – på spil. Nedenfor er en kavalkade af vilde piger, der brændte deres lys i begge ender. Enkelte af dem brændte desværre helt ud.

CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen

LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold

Foto: Getty Images

Træt af at være sød

Miley Cyrus begyndte som alle børns idol i en Disney-serie, og hun blev enhver svigermors drøm. Men hun blev træt af at være sød, så da hun var for gammel til Disney, sprang hun ud som Bad Girl og røg bong og gav koncerter næsten afklædt. Især hendes optræden ved et MTV-show i 2013, hvor hun agerede samleje på scenen, fik de førnævnte svigermødre på andre tanker. I dag er Miley 25 år, og hun er lige blevet single, så måske lurer der nye skandaler.

Foto: Getty Images

Berømmelsens pris

Janis Joplin blev den første kvinde i ‘Klub 27’, som består af berømte musikere, der dør som 27-årige. Forinden havde hun sunget sig til verdensberømmelse, men de hårde stoffer fulgte med. Hun slap kortvarigt af med misbruget, men når hendes bandmedlemmer gik hjem til deres kærester efter en koncert, kom hun selv hjem til en tom lejlighed — og så lokkede stofferne igen. Hun blev fundet død af en overdosis i oktober 1970. Fire måneder senere udkom hendes mest berømte album, ‘Pearl’.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare

LÆS OGSÅ: Dansk realitydeltager viser kroppen frem efter fødslen

Foto: Getty Images

Den onde isdronning

Tonya Harding, 47, var et gudsbenådet talent som kunstskøjteløber, men hun var en rå børste, og amerikanernes sympati var i stedet rettet mod hendes smukke rival, Nancy Kerrigan. Kort før Vinter-OL i 1994 blev Kerrigan overfaldet, og Tonya følte sig presset til at erklære sig medskyldig. Dermed var hun færdig som kunstskøjteløber. I stedet forsøgte hun sig som bokser, men uden succes. Hendes historie blev i 2017 fortalt i den Oscar-vindende film ‘I, Tonya’.

Foto: Getty Images

Bilisten fra helvede

Lindsay Lohan var barnestjerne, og var på vej til at blive en feteret pop- og filmstjerne, da filmen knækkede. I 2007, det år hun fyldte 21, blev hun tre gange indlogeret på et afvænningscenter. Stoffer og alkohol kom i vejen for en lovende karriere, og siden var hun flere gange i retten for sin sindssyge bilkørsel og for at “glemme” at tilbagelevere smykker, hun havde lånt af juvelerforretninger. På det seneste har der været stille omkring den nu 32-årige Lohan.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk kysser med 71-årig kvinde

LÆS OGSÅ: Amalie: Derfor er jeg gravid

Foto: Getty Images

Ups, hun gjorde det igen

Britney Spears hittede allerede som 17-årig med albummet ”…Baby one more time”. Siden fulgte ”Oops!…I did it again”, og nu var Britney på toppen af karrieren. Så ramlede det! Den ene skandale afløste den forrige. Hun fik to børn med danseren Kevin Federline, men på grund af sin bizarre adfærd var hun ved at miste retten til at se børnene. I 2007 kronragede hun sig og angreb forbipasserende biler med en paraply. I dag er hun 36 år og har lagt det vilde liv bag sig.

 

Foto: Getty Images

Heksen fra Warren Manor

Shannen Doherty påstår, at hun ikke er så slem som de rigtig slemme piger i hendes branche, men det er der nok nogle kolleger, der er uenige i. Hun blev stjerne i tv-serien ‘Beverly Hills 90210’, men blev fyret på grund af dårlig opførsel over for de øvrige medvirkende. Siden røg hun ud af tv-serien ‘Heksene fra Warren Manor’ efter et sammenstød med en kollega. Hun har desuden siddet inde for spirituskørsel. 47-årige Shannen har siden 2015 kæmpet mod brystcancer og har fået stor sympati for sin åbenhed om sygdommen.

LÆS OGSÅ: Princess Natascha åbner op om barnets far: Ja, vi er kærester

SE BILLEDET: Nu står han frem: Her er Natascha Lineas kæreste

Foto: Getty Images

Skandaleprinsessen

Prinsesse Stéphanie er det sorte får i Monacos fyrstelige familie. Bilulykken, der kostede hendes mor, fyrstinde Grace, livet i 1982, var utvivlsomt med til at gøre Stéphanie til en vild pige. Hun kastede sig ud i tvivlsomme kærlighedsaffærer, og hun forsøgte sig som model og popstjerne. Hendes far, den nu afdøde fyrst Rainier, kunne ikke styre hende, og deres forhold var meget anstrengt. I dag er prinsessen 53 år, fraskilt to gange og mor til tre.

 

Foto: Getty Images

Et uforløst talent

Amy Winehouse kunne være blevet en af de største jazz- og soul-stjerner, og sammenligningerne med Billie Holiday er helt på sin plads. Desværre var hun som Holiday en skrøbelig natur, og hun blev alkoholiker. Hun var ofte fuld på scenen og overfusede sine fans, og mange koncerter blev aflyst. I sommeren 2011 blev hun fundet livløs i sit hjem. Hun var død af alkoholforgiftning og blev ligesom Janis Joplin og andre store musikere kun 27 år.

LÆS OGSÅ: Deltager raser mod ‘De unge mødre: Det passer ikke!

LÆS OGSÅ: Nadia Shila og Heidi: Derfor svindlede vi

Foto: Getty Images

En kvindelig Tyson

Naomi Campbell, 48, blev supermodel i 1980’erne, men selvom man ser sød ud, behøver man ikke være det i virkeligheden. I 1993 blev hun fyret af sit modelbureau, fordi hun terroriserede medarbejdere og klienter. Hun forklarede, at kokain og stress får hende til at opføre sig dårligt, men selv efter at have været på afvænning blev hendes adfærd ikke bedre. Hun er af sine ansatte blevet anklaget for at være voldelig, og en af dem har kaldt hende for ‘en kvindelig Mike Tyson’.

Foto: Ritzau/Scanpix

Den gale enke

Courtney Love, 54, blev enke, da Nirvana-forsangeren Curt Cobain skød sig i 1994. Siden flippede hun totalt ud med spiritus og kokain, og hun blev anholdt efter at have sendt en fan på hospitalet ved at kyle et mikrofonstativ i hovedet på ham under en koncert. Hun har fået ansigtsoperationer i et antal, der er en Cher værdig, og i 2004 strippede hun foran David Letterman i hans talkshow. I 2009 mistede Courtney forældremyndigheden over sin og Cobains datter.

LÆS OGSÅ: Jackie blev droppet i ‘Forsidefruer’

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe deltager i nyt tv-program

Foto: Getty Images

Ungdommens vanvid

Angelina Jolie, 43, tog i 2000 sin bror med til Oscar-fest. Ikke noget unormalt i det – hvis ikke hun havde stået og snavet ham i fuld offentlighed. Hun var på den tid også kendt for sin hang til heroin, selvskade og sadomasochisme. Men da hun i 2002 første gang adopterede et barn, sagde hun endegyldigt farvel til sin vanvittige ungdom.

En playmates tragedie

Anna Nicole Smith prydede første gang forsiden af Playboy i 1992. Det blev starten på en karrieremæssig rutsjebanetur, der endte tragisk. Hun arbejdede som model og stripper og medvirkede i flere film. I 1994 giftede hun sig som 27-årig med en 89-årige milliardær.

Foto: Getty Images

Året efter døde ham, og så begyndte et årelangt slagsmål om hans formue. I 2006 fødte hun en datter – faderen var ukendt – og få dage efter mistede hun sin 20-årige søn. I februar 2007 døde Anna Nicole Smith. Hun blev 39 år.

LÆS OGSÅ: Dansk realitydeltager afbryder forlovelsen: Jeg er knust

LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Amalie Szigethy har kysset med kendt Hollywood-stjerne

Foto: Getty Images

Hotelarvingen

Paris Hilton, 37, blev nærmest gjort arveløs på grund af sin vilde adfærd, da hun var i 20’erne. Hun blev berygtet for sin medvirken i en sex-video, som hun valgte at udgive med titlen ‘1 Night in Paris’, og hendes opførsel i nattelivet fyldte konstant ugebladsspalterne. Nu er hun voksen, følsom og forlovet.

Foto: Getty Images

Hård nitte

Heather Locklear, 56, slog igennem som søde Sammy Joe i tv-serien ‘Dallas’ og medvirkede siden i ‘Melrose Place’ og ‘Spin City’. Privat havde hun smag for heavyrockens hårde drenge, og hun blev selv en hård nitte, der adskillige gange er blevet anholdt for vold.

Foto: Getty Images

Tøjtyven anholdt

Winona Ryder, 46, blev Oscar-nomineret da hun var 22, og igen da hun var 23 år. Men i 2001 gik det galt for hende, da hun blev anholdt og dømt for at have stjålet tøj for tusindvis af dollars. Siden har hendes filmkarriere haltet.

Foto: Getty Images

Klarede skærene

Drew Barrymore, 43, fik som barn sit filmgennembrud i ‘E.T.’, men den tidlige berømmelse fik følger. Som 10-årig røg hun marihuana, og som 13-årig sniffede hun kokain. Men hun kom på afvænning og klarede skærene og er i dag en succesfuld filmstjerne.

LÆS OGSÅ: Bro åbner op om stresset hverdag: Jeg frygter ikke at dø

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk amok på diskotek: Jeg blev forgiftet

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

gift ved første blik
'Gift ved første blik'-par afslører: Dét så du ikke på tv
Divaer i Junglen - Kendte - Paradise Hotel
Derfor faldt Fie Laursen tilbage på stoffer
Realityportalen
Love Island
'Love Island'-pigerne: Dét tænder vi på
Vild med dans
CHOK: 'Vild med dans'-deltager skadet og må droppe dans
Familien fra Bryggen
Geggo og Cengiz om bryllup: Folk vil tænke, at vi er de mærkeligste i hele verden
De unge mødre
Nadia Shila viser maven frem og afslører detaljer om graviditeten
Familien fra Bryggen
Linse afslører hemmeligheden bag hals-tatovering
Keeping up with The Kardashians
Kardashian-søster plaget af vild stalker
gift ved første blik
Sådan er det gået alle 'Gift ved første blik'-parrene
De unge mødre
CHOK: 'De unge mødre'-Michelle trækker sig efter stor fejl: Det er så svinsk!
Familien fra Bryggen
Geggo frygter at blive blind
Paradise Hotel - Robinson Ekspeditionen
'Robinson'-Melissa tager næste skridt med kæresten
gift ved første blik
'Gift ved første blik'-Cecilie: Mødte ny kæreste på grund af programmet
gift ved første blik
'Gift ved første blik'-par klar til næste skridt i forholdet
gift ved første blik
'Gift ved første blik'-par: Det værste ved programmet var...
De unge mødre
Nanna-Johanne åbner op: De kalder mig klam og ulækker
Keeping up with The Kardashians
Kim Kardashian i chok: Så mange børn vil Kanye have
Til middag hos - Vild med dans
'Vild med dans'-fyr afslører dobbeltliv
gift ved første blik
AFSTEMNING: Hvilke par bliver sammen i 'Gift ved første blik'?
Kongerne
Indlagt på psykiatrisk afdeling igen: Kia missede sønnens første fødselsdag
for lækker - For lækker til love
Gustav afslører "ny" kæreste
Landmand søger kærlighed
Landmand-Troels kæmper for at undgå friendzone: Der var pres på
Love Island
HOT NEWS: Her er alle deltagerne i 'Love Island'
Luksusfælden
Fyret efter 'Luksusfælden': Sådan går det Lars i dag
De unge mødre
Maria og Niklas har fået nok: Trækker sig fra 'De unge mødre'
Til middag hos - Vild med dans
'Vild med dans'-fyr indrømmer: Faldt i søvn under sex
Løvens Hule
Ilse Jacobsen dropper 'Løvens Hule'
Luksusfælden
WOW: 'Luksusfælden'-deltager spiser ost for 8000 kroner
Gravid Anne Gadegaard ramt af sygdom
Forsidefruer
CHOK: Oliver Bjerrehuus ser ikke sine børn
Robinson Ekspeditionen
'Robinson'-deltager opereret: Nu vil han tilbage i ekspeditionen
Robinson Ekspeditionen
Knust Linea ude af 'Robinson': Det var jo spild af min tid!
De unge mødre
Husker du Hannah fra 'De unge mødre'? Sådan går det i dag
Den store bagedyst
'Bagedyst'-deltager har fundet sig en 'kage-mand'
Robinson Ekspeditionen
'Robinson'-deltagere i jagt på rotter: Vi har brug for protein
Kongerne
Åh nej: 'Kongerne'-Kia igen indlagt på psykiatrisk afdeling
De unge mødre
'De unge mødre'-Heidi afslører nyt, stort projekt
Den store bagedyst
Timm Vladimir bliver vært på nyt program
De unge mødre
Princess Natascha afslører sin drøm: Jeg vil være hjemmegående husmor
Facebook - Instagram - Kendte
Populær internetstjerne udgiver musik
Kendte
Karriereskift: Medina klar til nyt eventyr