Nyeste artikler
Se alle
Foto: Jerritt Clark / Getty Images

Khloé efter utroskabsdrama: Vores datter kommer aldrig imellem os

Bruddet mellem Khloé og Tristan vil ikke gå ud over deres baby True.

Den seneste tid har været temmelig turbulent for Khloé Kardashian, efter det er kommet frem, at Tristan Thomson har været hende utro.

Og det var ikke med hvem som helst. Det var nemlig en affære mellem Tristan Thomson og Kylie Jenners bedste veninde, Jordyn Woods, der var årsagen til, at celebrityparret brød forholdet for omkring en måned siden.

Men selvom Khloé Kardashian i den seneste tid har skullet forholde sig til en masse rygter og en ny hverdag som alenemor, så har hun alligevel overskud til at rose basketball-spillerens evner som far på mediet Twitter.

LÆS OGSÅ: Ydmyget Khloé går til angreb efter utroskab: Hvorfor lyver du?

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor Irina Olsen er stor fan af ‘Keeping Up With the Kardashians’-familien.

Khloé: Han er en god far

Flere af ’Keeping up with Kardashian’-stjernens følgere har udtrykt deres medfølelse på Twitter efter utroskabsskandalen blev afsløret i medierne.

Blandt andre skriver brugeren ‘sleezvsrv3’ til Khloé Kardashian på mediet:

LÆS OGSÅ: CHOK: Kim og Kanye dropper rugemor

– Søde, fortsæt med at opdrage din datter på den bedst mulige måde, du ved hvordan. Alt, hun behøver, er sin mor. Du gør det rigtig godt. Du skal holde hovedet oppe, skriver følgeren.

LÆS OGSÅ: Efter drama og utroskab: Nu vil Khloé og Tristan have barn nummer to

Khloé Kardashian har taget sig tid til at svare sin følger med følgende besked:

– Mange tak, skat. Du er meget sød. Men han er en god far til hende. Min søde og specielle baby True vil ALDRIG komme imellem ham og mig. Det lover jeg, skriver hun tidligere.

Allerede inden fødslen af datteren True i 2018 hang parrets forhold i en tynd tråd. Ifølge flere medier har NBA-spilleren Tristan været Khloé Kardashian utro igennem længere tid med flere kvinder.

LÆS OGSÅ: Mundkurv efter utroskab: Kardashian-afsløringer kan koste Jordyn Woods dyrt

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.