Nyeste artikler
Se alle
Foto: All Over

Khloe Kardashian fyret fra sit eget talkshow

Producenter bag talkshowet 'Kocktails with Khloe' har valgt at trække stikket efter blot tre måneder på skærmen.

Alting har en ende. Det har Khloe Kardashian indset, efter hendes nye talkshow ‘Kocktails with Khloe’ er blevet lukket ned efter kun 14 episoder. Ifølge TMZ er Khloe Karadshian sågar blevet fyret fra showet, da det er FYI, som producerer ‘Kocktails with Khloe’, der har valgt at trække stikket.

LÆS OGSÅ: WOW: Så dyr var Kardashians forlovelsesring

FYI Networks takker i en pressemeddelelse reality-stjernen for samarbejdet, men ifølge TMZ var der dårlig stemning mellem de to parter. Den primære årsag er, at Khloe Kardashian hellere ville arbejde på sine andre projekter, og derfor ikke havde interesse i at filme endnu en sæson af ‘Kocktails with Khloe’.

De sidste episoder er dog ikke rullet over skærmen endnu, og der er stadig massere af prominente navne, som kommer ind og drikker en ‘kocktail’ med Khloe. Blandt andet kommer celebrity parret Chrissy Teigen og John Legend i studiet til en drink. Og selvfølgelig kommer hendes svoger, Kanye West, også et smut forbi talkshowet.

LÆS OGSÅ: Sådan friede Rob Kardashian til Blac Chyna

Tweetet farvel

Kardashian familien er utrolig aktive på Twitter og Facebook, og Khloe Karadshian anvendte da også Twitter til at takke sine fans for deres store opbakning omkring showet.

– Hej alle min elskede fans. Jeg har nydt hvert et sekund af #KocktailswithKhloe, og jeres støtte har betydet mere, end I overhovedet kan forestille jer, og jeg vil forsat have tid til vores ugentlige chat. Der sker SÅ mange spændende ting for mig, og jeg kan ikke vente med at dele det med jer. Jeg skal ingen steder. Vil altid elske jer, skriver Khloe Karadshian til sine fans på Twitter.

Se galleriet af Khloe Kardashian gennem årene øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Robert Kardashian er blevet forlovet

LÆS OGSÅ: Kardashian afviser brud: Vi er ikke gået fra hinanden

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser